Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
1°C

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță intervine în scandalul masacrării pronunției numelor localităților: ”Repetați după mine. Șe-lím-băr. Boi-ța”

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță intervine în scandalul masacrării pronunției numelor localităților: ”Repetați după mine. Șe-lím-băr. Boi-ța”

Europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță tratează cu umor deschiderea lotului 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești, care leagă Șelimbăr de Boița.

Nicu Ștefănuță spune că se simte nevoit să intervină, după ce presa de la București nu a prea nimerit pronunția corectă a localităților sibiene.

”Mă simt obligat să intervin în scandalul masacrării pronunției numelor localităților pe lângă care trece recent inaugurata porțiune de autostradă A1, Sibiu-Pitești.

Repetați după mine. Șe-lím-băr. Boi-ța.

Vă mulțumim, chiar acum merg încolo, duc cadouri copiilor de la centrul de plasament din Turnu Roșu”, spune Nicu Ștefănuță pe facebook, unde și postează un clip video amuzant cu pronunția localităților.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Larisa positive vibe love

Acum 1 an

Daca nu ar fi existat Nicusor, noi am fi plecat demult din tara asta medievala si invechita in traditii demodate. Avem o sansa cu acest om minunat si frumos! USR trebuie sa castige alegerile si sa guvernam minim 20 de ani!
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 1 an

Vai cata intelectualitate sibiana... Aceiasi intelectuali care "lucra" si pt care ora este doi
Raspunde

Romi

Acum 1 an

Este băiat deștept,a meritat să îl alegeți europarlamentar.Singurul regret este că toți europarlamentarii noștrii sunt la fel de deștepți și nu putem face diferențierea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus