Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Elemente „de detaliu” incluse de o agentie SEO in procesul de optimizare

Elemente „de detaliu” incluse de o agentie SEO in procesul de optimizare

În cazul in care esti detinatorul unui business online si doresti sa recurgi la optimizarea site-ului tau pentru motoarele de cautare, cel mai indicat este sa apelezi la o agentie SEO. In primul rand, in felul acesta vei obtine un pachet de servicii la cel mai bun raport calitate - pret.

In al doilea rand, mai mult decat serviciile standard oferite de o astfel de agentie, in mod obisnuit, la ora actuala poti beneficia si de alte servicii (integrate / conexe). Spunem „la ora actuala”, sugestiv, intrucat agentiile cu viziune moderna, ancorate la tendintele si cerintele pietei actuale, au devenit in prezent asa-zise agentii interactive.

Intrucat timpul si energia consumata in interactiunea cu diverse persoane si entitati au devenit resurse deosebit de pretioase pentru fiecare om in parte si, prin urmare, resurse limitate, colaborarea cu o agentie SEO interactiva – moderna, care sa ofere servicii creative, pragmatice si integrate – va facilita considerabil procesul cooperarii. Si, pe cale de consecinta, te va ajuta sa-ti atingi obiectivele de business mult mai usor, fara eforturi suplimentare.

Spre exemplu: daca ai alege sa aplici aceasta metoda de e-marketing colaborand cu mai multe persoane separat, adica cu freelanceri / diversi terti, ar trebui sa tii legatura, pe rand, cu un copywriter, cu un specialist in partea tehnica, respectiv cu un IT-ist s.a.m.d.

Dincolo de acest avantaj, de cel al economiei de bani, dar si de timp si energie, o agentie SEO cu servicii integrate este, de obicei, si o agentie cu experienta indelungata; deci, foarte atenta pana la cele mai mici detalii. Un exemplu relevant in acest sens este iAgency. ro.

Asadar, pe langa optimizarea continutului scris, care este primordiala, o astfel de agentie SEO va include in procesul optimizarii si alte elemente, pe care le putem numi elemente „de detaliu”:

  • Optimizarea imaginilor

Continutul de tip Search Engine Optimization nu este doar de natura scrisa, ci el poate capata si forma fotografica sau chiar format video. Astfel, imaginile sugestive / descriptive ce insotesc un text SEO trebuie si ele sa fie optimizate, respectand criterii similare.

Setarea tag-urilor ALT si Title, utilizand cuvintele cheie targetate in continutul scris aferent, este primul pas in acest demers. Apoi, este recomandat ca fiecare imagine sa fie in format JPEG, comprimata sau redimensionata astfel incat sa aiba maximum 500 KB, pentru a nu ocupa mult spatiu pe server – ce ar putea conduce la o viteza de incarcare lenta a paginilor web.

  • Optimizarea fisierelor video

In general, video-urile pot ingreuna o pagina, din cauza solicitarilor HTTP suplimentare. Viteza slaba de incarcare este un indicator negativ pentru Google. O agentie SEO va avea in vedere inclusiv editarea / scurtarea video-urilor, astfel incat sa nu ocupe inutil spatiu.

  • Optimizarea web design-ului

Fiecare componenta a site-ului, cum ar fi imaginile, CSS-urile, script-urile, plugin-urile, aplicatiile si instrumentele integrate etc., implica o solicitare HTTP. Ca atare, optimizarea SEO presupune si actiuni de ordin tehnic. O agentie SEO de top va detine mereu o echipa de specialisti completa, formata inclusiv dintr-un programator si un web designer.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus