Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-5°C

Suporterii FC Hermannstadt s-au supărat pe club, care i-a bănuit de revânzarea biletelor la suprapreț. ”Se făcea în cealaltă peluză”

Suporterii FC Hermannstadt s-au supărat pe club, care i-a bănuit de revânzarea biletelor la suprapreț. ”Se făcea în cealaltă peluză”

Reprezentații galeriei FC Hermannstadt își motivează gestul de a nu cânta în prima repriză a meciului cu FCSB: au vrut să sancționeze conducerea clubului, care i-a bănuit de revânzarea biletelor la suprapreț.

”Trebuie să specificăm că acest protest nu era adresat jucătorilor, staffului tehnic sau spectatorilor din tribune. Noi am fost, suntem și vom continua să fim alături de echipă, pe care am urmat-o prin deplasări săptămână de săptămână timp de mai bine de 5 ani, necondiționat”, se arată într-un comunicat dat publicității prin intermediul paginii de Facebook administrată de reprezentanții unei părți a galeriei.

Protestul a fost inițiat de grupul D'acii, la care au aderat și ceilalți suporteri, și se dorește ”un semnal de alarmă la adresa clubului, care în săptămâna premergătoare meciului a decis să nu respecte organizarea noastră”.

”Nu credem că dragostea noastră pentru club poate fi pusă la îndoială după toți acești ani în care am demonstrat că suntem mereu alături de echipă”, comunicat D'acii 2017 Sibiu

Reprezentanții Peluza Nord Sibiu exclud orice tentativă de speculă din partea membrilor galeriei, dar arată că au aflat de astfel de acțiuni care nu au nicio legătură cu ei. ”Într-adevăr, din păcate au existat probleme cu persoane care vindeau bilete la suprapreț, dar vânzarea se făcea în cealaltă peluză (peluza sud) a stadionului, neavând nicio legătură cu noi. Noi ne dezicem de la orice tentativă de genul acesta și nimeni din peluza noastră nu s-a gândit nicio clipă la așa ceva. Aceste acuze ne-au deranjat, considerând că merităm mai mult respect din partea clubului după atâția ani de susținere necondiționată”.

Suporterii au dat publicității și câteva conversații prin intermediul mesageriei on-line, cu persoane care ar fi pus în vânzare la prețuri duble bilete pentru meciul dintre FC Hermannstadt și FCSB. Numele acestor persoane nu a fost dat publicității.

Citește și LIVE TEXT FC Hermannstadt - FCSB: 0:1 Primul meci după ce sibienii au fost depunctați în Liga 1

Sursa foto: Facebook / D'acii 2017 Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 1 săptămână

Vreti sa spuneti galeria, nu suporterii. Ca suporterii au fost toti cei de pe stadion care tin cu Sibiul.
Raspunde

Poulain Therese

Acum 1 săptămână

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus