Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

DSP, din nou în control la Spitalul Județean. Fără nereguli de această dată

DSP, din nou în control la Spitalul Județean. Fără nereguli de această dată

Noi controale au avut loc la Spitalul Clinic Județean Sibiu după miezul nopții, prin care inspectorii Direcției de Sănătate Publică au urmărit să vadă dacă cei de la Județean au remediat neregulile descoperite la controlul de la jumătatea lunii ianuarie. Vă reamintim că, la primele controale au fost găsite materiale sanitare expirate, medici ATI care nu erau la bolnavi sau situații în care nu au fost respectate reguli elementare de igienă. De data aceasta însă, inspectorii DSP nu au mai constatat neconformități.

În urma controalelor efectuate de inspectorii DSP Sibiu de sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 00:00, în trei unități sanitare din Sibiu, în UPU/CPU și secțiile si compartimentele ATI, au fost constatate o serie de neconformități în urma cărora au fost aplicate sancțiuni și formulate masuri și recomandări. Aceste amenzi au fost date pe secțiile Spitalului Județean Sibiu.

Citește și: Amenzi în valoare de 11.000 de lei pentru angajații Spitalului Județean: materiale sanitare expirate și medici ATI care nu erau la bolnavi, printre nereguli

În data de 24 ianuarie, tot începând cu ora 00:00, inspectorii sanitari din cadrul DSP, au efectuat un al doilea control la acest spital în secțiile unde, la primul control, au fost constatate cele mai importante probleme.

Astfel au fost verificate secțiile: UPU, ATI (etaj 1 și 2), ATI Covid. În urma acestuia nici una din neconformitățile inițiale nu au mai fost reîntâlnite și de asemenea nu au mai fost constatate altele noi. Unitatea sanitara a luat măsurile ce s-au impus pentru a asigura o activitate normală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Sophie

Acum 1 an

“Medici care nu erau la bolnavi” este o afirmație nefondată.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus