Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
16°C

Drumarii anunță că sunt pregătiți să intervină cu 400 de utilaje de deszăpezire: Val de ninsoare ajunge în centrul țării în următoarele ore

Drumarii anunță că sunt pregătiți să intervină cu 400 de utilaje de deszăpezire: Val de ninsoare ajunge în centrul țării în următoarele ore

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov anunță că angajații societății sunt pregătiți să intervină în situația în care prognozele meteo se vor confirma și va începe să ningă în următoarele ore.

„Având în vedere valul de ninsoare care va ajunge și în centrul țării în următoarele ore, DRDP Brașov a luat toate măsurile pentru a interveni eficient în toate zonele afectate. Peste 4️00 de utilaje se află în bazele noastre de deszăpezire, din care aproximativ 3️00 sunt autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de sare. Avem în depozite peste 30 de mii de tone de materiale antiderapante, gata să fie răspândite pe carosabil”, anunță DRDP Brașov pe pagina de Facebook.

Drumarii roagă șoferii să circule cu prudență în zonele afectate de ninsori și să adapteze stilul de condus la condițiile de trafic.

”Vă rugăm să vă informați înainte de a pleca la drum și dacă pe traseul dvs. se raportează blocaje sau îngreunarea traficului, să vă amânați călătoria pentru o dată ulterioară. Este foarte important, de asemenea, să nu blocați drumul și să nu încercați să depăși coloanele staționate, pentru că astfel ați putea bloca și intervenția utilajelor de deszăpezire”, mai scrie în postare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Guzulescu

Acum 1 lună

Tapa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus