Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Prima zăpadă serioasă la Sibiu. Cod galben de ninsori

Prima zăpadă serioasă la Sibiu. Cod galben de ninsori

Prima ninsoare seroasă din această iarnă s-a așternut începând de aseară și peste Sibiu, la sfârșit de ianuarie. Administrația Națională de Meteorologie a transmis vineri o atenționare de tip cod galben valabilă pentru zona de sud a județului Sibiu.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis vineri o actualizare a codului de galben de viscol și ninsori anunțat încă de la jumătatea acestei săptămâni. Conform meteorologilor, urmează cel puțin două zile cu ninsori, inclusiv viscol și vânt puternic la munte.

Citește și FOTO Iarna a venit într-o vineri. Aceeași discuție: cât de negru ar trebui să fie asfaltul?

La munte, ninsorile au început încă de ieri după amiază.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

A venit cumplita iarna. https://www.versuri.ro/versuri/vasile-alecsandri-iarna/
Raspunde

DB

Acum 1 an

noroc că a început să se topească. Amicii noştri inutili de la dezăpezire au ieşit pe traseu pe la 9.30. Nici măcar artera smart Dumbrăvii nu a avut parte de vreun tratament preferenţial mai devreme de 9.00. Mulţumim tuturor celor care sifonează banii contribuabililor şi mimează activitatea.
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Pai pe alta publicatie online scria ca "ninsoarea neasteptata" :))) Te doare mintea. Noroc ca nu ninge intensiv ca ar paraliza cu totul orasul. Normal ca deszapezirea incepe la 9 dimineata, doar nu va asteptati CA COrporatistii de la SOMA (sau cine deszapezeste) sa inceapa lucrul mai devreme, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus