Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ULBS a desemnat noul prorector, care îl înlocuiește pe Adrian Pascu: decanul Facultății de Inginerie

ULBS a desemnat noul prorector, care îl înlocuiește pe Adrian Pascu: decanul Facultății de Inginerie

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) l-a desemnat pe profesorul universitar dr. ing. Sever-Gabriel Racz în funcția de prorector Administrare și Dezvoltare Organizațională. Acesta este în prezent decan al Facultății de Inginerie și îl înlocuiește pe Adrian Pascu, care a demisionat din funcție după ce a aderat la PSD.

Candidatura lui Sever-Gabriel Racz a fost validată în ultima ședință a Senatului ULBS.

Confor CV-ului său, Sever-Gabriel Racz este absolvent al Facultății de Inginerie a ULBS, iar titlul de doctor inginer cu distincția „Magna cum laude” a obținut-o în anul 2002, la specialitatea inginerie industrială. Doi ani mai târziu Racz a finalizat studiile post-doctorale în Franța, la Laboratoire d'études et de développement des produits plats (LEDEPP).

Din 1996 lucrează la Facultatea de Inginerie a ULBS, trecând prin toate etapele profesionale – preparator, asistent, șef de lucrări, conferențiar, profesor. În prezent, conduce facultatea din funcția de decan.

Sever-Gabriel Racz cunoaște limbile franceză și engleză, este membru CNATDCU în Comisia Inginerie Industrială și Management, evaluator ARACIS, membru al Asociației Generale a Inginerilor din România, al Societății Române de Automatică și Informatică Tehnică, precum și al asociației germane de inginerie (Verein Deutsche Ingineure).

Din funcția de prorector Administrare și Dezvoltare Organizațională, Racz va asigura implementarea Planului Managerial al Rectorului ULBS pe componenta de management organizațional: strategie economico-financiară, administrație și asigurarea calității, marketing și comunicare; va coordona Direcția de Informatizare și Comunicații și Biroul Programe Structurale; va gestiona și dezvolta relațiile de colaborare și de parteneriat cu mediul economic; va elabora și coordona strategia de dezvoltare instituțională, financiară si informatizarea universitătii; va coordona dezvoltarea infrastructurii didactice si de cercetare și programele structurale și va gestiona strategia de atragere a resurselor alternative pentru finanțarea universității.

Într-un mesaj video pentru ULBS TV Racz a spus că universitatea sibiană „este una europeană care oferă posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes într-un oraș dinamic care îmbină tradiția cu modernismul”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3690

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

O viatā dedicatā scolii, instruirii, invātārii continue. Bā, oameni mari! Adicā, vā dati seama ca Nuti coafeza de apartanent poate are mai multi bani ca omu'āsta ( ea nu are casā de marcat, nu declarā si nu plāteste nimic la stat iar bārbat-su face taximetrie rechinisticā neimpozitat desigur) poate e mai fericitā, mai sānatoasā si sigur bagā 2-3 concedii pe an ( la bulgari si la Balaton, poate Leptokaria ) si poate cā si trāieste mai mult! Si atunci te intrebi? Nu e viata asta o desertāciune ? Cinste lui! ( Tenul palid si pungile de sub ochi nu prevestesc o bātrânete lungā si lipsitā de probleme iar diplomele si titlurile academice n-or sā îi scadā glicemia)
Raspunde

M

Acum 1 an

Nu te ambala ca fara 15.000-20.000 net nu pleaca acasa cat despre concediu bati campi rau de tot ,e plictisit de concediu ,ca ei nu au nimeni concediu cca 4 luni pe an ca nu ii controleaza nimeni ,poate CIUCA,BODE!Si daca sa dus catre PSD cu atat mai mult o sa ii creasca salariul, ca nu merge nimeni moca (la PSD).
Raspunde

Mister

Acum 1 an

De unde pana unde Adrian Pascu, care a demisionat din funcție după ce a aderat la PSD? Eu cred ca a fost demis ca nu a vrut sa intre in PNL...nu a intrat nici in PSD....
Raspunde

Fost student

Acum 1 an

M-a marcat din vremea studentiei ca un om foarte diplomat si organizat. Toata aprecierea! Mult succes!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion

Acum 1 an

Dacă tot e inginer domnul Racz a fost vreo zi sa lucreze într-o fabrică ? Numai cu teoria in inginerie e cam greu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus