Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

A luat bani pentru a închiria o cabană de Crăciun, fără să asigure serviciile promise. Un bărbat din Alba a fost reținut

A luat bani pentru a închiria o cabană de Crăciun, fără să asigure serviciile promise. Un bărbat din Alba a fost reținut

Un bărbat din Câmpeni a fost reţinut de poliţişti, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, după ce ar fi publicat un anunţ mincinos privind închirierea unei cabane şi ar fi încasat bani de la persoane din Bucureşti care ar fi dorit să petreacă Crăciunul în Apuseni.

"La data de 30 ianuarie 2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziţii, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi una la sediul unei societăţi comerciale administrată de acesta. Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunţ mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliş, judeţul Cluj", se menţionează într-un comunicat transmis AGERPRES, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei de la două persoane din municipiul Bucureşti, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziţia acestora serviciile promise.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat documente şi dispozitive electronice.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Trotineta

Acum 1 an

Sunt mai curios cine-s ăia fraieriți de s-au mișcat polițaii așa de repede, se pare că a avut ghinion individul cu țeapa. Așa-i când arunci nade în București, poți prinde un pește suficient de mare să te pape.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mircea fa-te ca anchetezi...Ce trimite presedintele Romaniei Iohannis la curatat de bube nu e atins de nimeni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus