Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Muzeul Brukenthal vrea să lanseze un parfum: Va fi unul comercial, pentru o largă circulație

Muzeul Brukenthal vrea să lanseze un parfum: Va fi unul comercial, pentru o largă circulație

Magazinul Muzeului Național Brukenthal va avea un nou produs care va putea fi cumpărat de sibieni. Este vorba despre un parfum produs la Sibiu pe care reprezentanții muzeului plănuiesc să-l lanseze în acest an.

„Am un dialog destul de bun ca anul acesta să reușim ca în magazin, pe partea de produse de brand, pe lângă ciocolată, vin și cafea, să avem și un parfum, unul pentru bărbați și unul pentru femei”, a declarat Alexandru Chituță, managerul instituției, într-o conferință de presă.

Potrivit lui Alexandru Chituță, încă nu se cunosc aromele parfumului, dar firma care îl produce este una din Sibiu.

„Suntem în discuții. Este o firmă din Sibiu care face parfumuri, am avut diferite întâlniri. Ne gândim să facem un parfum comercial pentru o largă circulație, vom face mai multe teste și când vom avea finalul vi-l vom prezenta, cu siguranță. Mergem pe producători locali, sunt sibian și de fiecare dată am susținut, cât am putut, și mediul de afaceri din Sibiu”

Citește și: Chituță, despre facturile mari la gaz de la Brukenthal: „99% din ferestre nu se închid așa cum trebuie”

Muzeul Brukenthal vrea să acopere curtea interioară a palatului din Piața Mare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Sibianul

Acum 1 an

Facem cultura cu parfum acum? Mai puteti, dnule Chituta? Vreun parfum cu tamaine poate, dnule teolog!
Raspunde

Oarecare

Acum 1 an

Tamaia e la putere acolo!
Raspunde

Zacuscă

Acum 1 an

Cu miros de formol.

Raspunde

Invidia

Acum 1 an

Va roade invidia. Când muriți tot tămâie arunca pe voi!. Felicitari dl Chituta! Unii nu știu faptul ca produsele din magazin aduc fonduri Muzeului pentru dezvoltare
Raspunde

Elena

Acum 1 an

Felicitari! Asta înseamnă marketing muzeal. Cei care comentați când ați vizitat ultima data Muzeul? Când ați cumpărat un souvenir?
Raspunde

Un oarecare

Acum 1 an

Cine s-ar parfuma cu un parfum cumparat de la un magazin de suveniruri dintr-un muzeu???? Bani aruncati!Va lipsesc multe altele dnule Chituta pana la parfum! sau oare vreun amic face parfumurile??
Raspunde

Drojdit

Acum 1 an

Dar vin cine ar cumpăra din magazinul Muzeului?

Raspunde

AXENTE

Acum 1 an

Vai de ioi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus