Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
14°C

S-a surpat iar drumul pe Valea Oltului: înainte de Boița, circulația a fost restricționată cu semafor

S-a surpat iar drumul pe Valea Oltului: înainte de Boița, circulația a fost restricționată cu semafor

Circulația a fost închisă pe DN7 pe o lungime de aproape 200 de metri a sensului de mers către Sibiu, între localitățile Lăzăret și Boița.

Decizia introducerii restricțiilor de circulație a fost anunțată miercuri seara de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. ”Serviciul Rutier informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localitățile Lăzăret și Boița (jud. Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+670 și 246+850, traficul a fost restricționat la o bandă și se desfășoară semaforizat ca urmare a apariției unor fisuri ale părții carosabile și pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu”, este anunțul reprezentanților IPJ.

Este o situație care se repetă: în urmă cu nici două săptămâni, pe 22 ianuarie, autoritățile anunțau introducerea aceluiași tip de restricții în același loc, tot din cauza surpării taluzului. Reparațiile efectuate nu au rezistat, însă.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Romania lucrului bine facut.
Raspunde

Forest Gump

Acum 1 lună

Drumul cade pe DN 7 din cauza “lucrarilor de decolmatare” ale raului Olt. In ultimele luni, din zona aceea, s-au scos din albie sute mii mc de balastru de catre celebra Malidcom (exista filmare cu drona). Grav este ca Oltul in zona respectiva face parte dintr-un sit Natura 2000, verificati informatia va rog.
Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

"înainte de Boița" ?!? Voi unde aveti redactia la Turnul Sfatului? Parca scrie "Stiri online Sibiu". Vorbim din Sibiu. Daca s-a surpat drumul intre Boita si Lazaret, corect e dupa Boita....
Raspunde

Cm

Acum 1 lună

Depinde din ce parte vii :) Din punct de vedere al contorizarii de Km, aceasta incepe dinspre originea drumului respectiv, in cazul DN7 presupun ca Bucuresti. Probabil asta a fost logica din titlu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus