Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

30 de sesizări în 2 zile la Poliția Sibiu: imagini cu o vulpe ce pare maltratată

30 de sesizări în 2 zile la Poliția Sibiu: imagini cu o vulpe ce pare maltratată

Poliția Sibiu a primit 30 de sesizări, din toată țara, în doar două zile, privind unele imagini apărute pe TikTok, imagini cu o vulpe ce părea captivă într-o clădire. Polițiștii sibieni au verificat sesizările și au concluzionat că vulpea nu a fost maltratată și nici ținută captivă în respectivul imobil. Totodată, s-a stabilit că incidentul s-a petrecut în vara anului 2022.

Filmarea a fost făcută în Mediaș de câțiva muncitori, iar clădirea respectivă se află la periferia orașului. 

„În ultimele zile a circulat pe rețelele de socializare un video în care o vulpe părea a fi maltratată, schingiuită într-un imobil aflat în curs de demolare/amenajare. Pe acest subiect, la nivelul instituției nostre au fost înregistrate mai multe petiții formulate de către cetățeni din toată țara care solicitau verificarea situației prezentate în video.
Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au efectuat cercetările specifice, reușind într-un timp scurt să identifice atât persoanele cât și imobilul care apăreau în imagini, transmit joi reprezentanții IPJ Sibiu pe pagina de facebook, unde au și publicat imaginile.Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus