Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Carmen Iohannis a mers cu elevii la un atelier de pictură

Carmen Iohannis a mers cu elevii la un atelier de pictură

Prima Doamnă Carmen Iohannis  a participat împreună cu elevii săi din clasa a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, la atelier de de pictură din cadrul clubului Art&Fun. 

„Ne bucurăm de prezența Primei Doamne Carmen Iohannis care, împreună cu elevii clasei a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, a ales să participe la atelier de “art and fun” pictându-l pe “Little Prince,” transmit reprezentanții clubului, care au publicat mai multe fotografii din timpul atelierului.

Nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis participă la altfel de ateliere.

 foto ART & FUN / facebook

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

Nume

Acum 1 an

Prima turista a tarii. Daca m-as putea intoarce in timp as vota-o pe Veorica. Oricum tara asta e batjocura Europei ..
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

apă veorică poți, atâta minte ai. Da vezi că candidează, poți contribui la cei 0.006%
Raspunde

Mda....

Acum 1 an

zi de zi doar activitati de anvergura ale "primei doamne"
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Un kitsch grotesc profanator de arta si cultura.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

te știm demult că ești așa.
Raspunde

John doe

Acum 1 an

Ce stire! A iesit din casa/clasa sotia robotului... de parca alti profesori nu merg niciunde cu elevii lor. De ce nu scrieti si despre activitatile altor profesori atat de des cat scrieti despre sotia robotului? Articolele despre Carmen Iohannis ar trebui incadrate la "publicitate"
Raspunde

Adina

Acum 1 an

Cat de adanc inradacinata trebuie sa fie frica in inima acestei femei, ca sa nu se implice in tara chiar deloc? Ii e teama ca o insulta lumea? Sau poate e vorba de simpla nepasare? Putea sa iasa in fata presei si sa vorbeasca despre problema scolilor fara grupuri sanitare, despre problema avorturilor sau a mamelor adolescente, despre problema batranilor abandonati prin sate izolate, despre atatea si atatea subiecte putea vorbi, putea trage semnale de alarma, putea sa se implice in probleme reale ale societatii. Traieste in bula ei. Doamna draga, daca iti pasa de tara asta, mergi la Corabia sa vezi ca s-a distrus tot acolo la Dunare si nu s-a mai refacut nimic, mergi in Husi sa vezi ca nu mai exista gara, mergi in orasul Negru Voda, jud. Constanta si vezi cum arata orasul ala si cum traiesc copii acolo. Mergi in Tarnaveni, in Ramnicu Sarat, in Uricani. Romania nu inseamna doar parcul Sub Arini si muzeul Brukenthal. Romania are probleme mari, puteai ajuta la rezolvarea lor daca te interesa...
Raspunde

Chirica

Acum 1 an

NU O INTERESEAZA!! Da' chiar nu pricepeti? Nici pe el!
Raspunde

@ Adina

Acum 1 an

Dupa 8 aproape 9 ani, ea nu intelege din pacate, sau nu vrea sa inteleaga. Ea face doar ce are in fisa postului la catedra, traieste in bula ei mica. In rest, probabil considera ca nu e platita pentru rolul primei doamne si atunci nu se implica in absolut nici o campanie, in nici o actiune cum fac majoritatea primelor doamne respectabile ale Europei sau ale planetei. Implicarea ei consta doar in a se urca in avionul celuilalt implicat social al familiei, sa se mai plimbe si ea si sa vada lumea moka.
Raspunde

@@Adina

Acum 1 an

Cred ca nu face nici macar ce are in fisa postului... Numai plimbari ca sa-si arate toaletele si silueta...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@@Adina & @@@Adina

Acum 1 an

Puteți, vă rog, să postați când sunteți treze?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus