Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

CSU renunță la Dallas Walton după venirea lui Rareș Uță

CSU renunță la Dallas Walton după venirea lui Rareș Uță

CSU Sibiu s-a despărțit astăzi de pivotul Dallas Walton. Clubul și jucătorul s-au înțeles pentru o reziliere amiabilă iar Walton pleacă la o echipă din primul eșalon din Polonia.

Revenirea lui Rareș Uță la CSU Sibiu, după aventura din tur în tricoul echipei Dinamo, a aglomerat pozițiile de pivot în lotul echipei iar Walton devenea, astfel, cea de-a treia opțiune. Având în vedere probabilele modificări venite în urma „ordonanței 40”, continuarea contractului pivotului american nu mai avea sens.

Născut în Colorado, Walton a evoluat pentru CSU Sibiu în 14 partide, reușind un total de 133 de puncte, pentru o medie de 9.5 puncte pe partidă. De asemenea, el a reușit o medie de 5.3 recuperări și 0.6 pase decisive pe meci. Cele mai bune prestații ale sale în tricoul galben-albastru au fost în meciurile cu U Cluj și CSM Miercurea Ciuc, când a marcat câte 18 puncte. 

Citește și: Ordinul 40 schimbă regulile în timpul jocului. Ce implicații are pentru baschetul românesc

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus