Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Și-au umplut mașinile cu lemne tăiate ilegal. Doi bărbați de 37 de ani au acum dosar penal

Și-au umplut mașinile cu lemne tăiate ilegal. Doi bărbați de 37 de ani au acum dosar penal

Doi bărbați în vârstă de 37 de ani sunt cercetați penal pentru că ar fi tăiat arbori ilegal, dintr-o pădure de lângă Arpașu de Sus.

„În cursul zilei de 1 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

În jurul orei 14,30, polițiștii au depistat doi bărbați în timp ce tăiau ilegal arbori din extravilanul împădurit al localității Arpașu de Sus. Este vorba despre doi localnici, ambii în vârstă de 37 de ani, pe numele cărora s-au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Materialul lemnos tăiat ilegal, în cantitate de 1,1 mc din specia anin, a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă. De asemenea, polițiștii au confiscat două motoferăstrae pe care bărbații le-ar fi folosit în activitățile ilegale. 

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Jhonny

Acum 1 an

La cum arata utilajele, baietii munceau zilnic ... :(
Raspunde

Valentina

Acum 1 an

Ce bine ca masinile sunt inmatriculate si au ITP......mai era inca un dosar.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus