Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

A fost reținut sibianul care l-a înjurat pe internet pe polițistul Adrian Surcel, agentul care a prins un hoț în timpul liber

A fost reținut  sibianul care l-a înjurat pe internet pe polițistul Adrian Surcel,  agentul care a prins un hoț în timpul liber

Alex Marian, bărbatul din Sibiu care l-a înjurat și amenințat pe TikTok pe polițistul Adrian Surcel a fost reținut de polițiștii sibieni. Reprezentanții IPJ Sibiu precizează că acesta va fi prezentat vineri procurorului de caz, fiind acuzat de ultraj.

Citește și Polițistul sibian care a prins un hoț în timpul liber, amenințat și înjurat pe internet. "Când te prind te bag sub roata de rezervă"

Întrucât postarea privind intervenția unui polițist aflat în timpul liber a împărțit platforma de social media în două tabere, IPJ Sibiu consideră că se impun câteva precizări pe care le redăm mai jos:

„Legea nr. 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române stabilește foarte clar în art. articolul 28 alin. (4) faptul că „Poliţistul este obligat să intervină şi în afara orelor de program, a atribuţiilor sale de serviciu şi a competenţei teritoriale a unităţii din care face parte, când ia cunoştinţă de existenţa unei infracţiuni flagrante (…)”.

În ceea ce privește postarea tendențioasă și amenințătoare la adresa colegului nostru, exprimată într-un video pe o rețea de socializare, trebuie să corectăm anumite opinii exprimate în spațiul public și vă asigurăm că ne-am autosesizat de îndată și totodată, am sesizat cu celeritate Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, fapta fiind încadrată infracțiune de ultraj.

Precizăm că autorul este în acest moment în custodia polițiștilor sibieni, urmând a fi prezentat procurorului de caz care va dispune măsurile legale ce se impun.

În ceea ce privește comunicarea publică, precizăm că acest atribut ne revine exclusiv, iar prin intermediul persoanele autorizate, informăm corect și la momentul oportun despre cazurile aflate în instrumentarea polițiștilor sibieni,” se arată pe pagina de facebook a IPJ Sibiu.

Adrian Surcel este polițistul pe care IPJ Sibiu l-a felicitat public pentru prinderea unui hoț, în timpul liber, agentul fiind apoi amenințat și înjurat pe internet de utilizatorul Alexmarian.sibiu.

Citește și Adrian Surcel, polițistul sibian de 21 de ani care a urmărit și prins un hoț, în timpul liber

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Norm

Acum 1 an

Cei cu studii juridice pot confirma, nu poate fi vorba de ultraj.
Raspunde

Justice

Acum 1 an

Ce inseamna prostia si lipsa de ocupatie… Chiar nu are alta activitate in afara de a jigni si a se lua de oamenii legii? Mai bine isi gaseste un loc de munca! Dosar penal si pedeapsa cu inchisoarea!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus