Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibianul dat dispărut acum 5 zile a fost găsit decedat. A fost căutat de polițiști cu câini și de voluntarii Rescue 4x4

Sibianul dat dispărut acum 5 zile a fost găsit decedat. A fost căutat de polițiști cu câini și de voluntarii Rescue 4x4

Trupul neînsuflețit al bărbatului dat dispărut acum cinci zile a fost găsit într-o zonă greu accesibilă din afara localității Mârșa, anunță vineri Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sâmbătă, 28 ianuarie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie, vecinul său, U.V., în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Avrig, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă. În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat o geacă de culoare negru, pantaloni de pijamale, papuci din cauciuc, fără șosete și o căciulă din piele de culoare negru.

„În dimineața zilei de 3 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig, polițiștii din cadrul Grupei Canine a Serviciului Ordine Publică, precum și voluntari au efectuat căutări extinse în zona adiacentă orașului Avrig în vederea depistării numitului Ursan Vasile, a cărui plecare voluntară de la domiciliu, a fost sesizată la data de 28 ianuarie”, transmite sursa citată.

Cu sprijinul membrilor Asociației Rescue 4x4, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o zonă greu accesibilă din afara localității Mârșa.

Din primele cercetări efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că decesul bărbatului ar fi survenit în urma săvârșirii unei fapte cu violență. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus