Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

USR Sibiu caută candidat la primărie: ”Toate opțiunile sunt pe masă”

USR Sibiu caută candidat la primărie: ”Toate opțiunile sunt pe masă”

Conducerea USR Sibiu demarează în perioada următoare discuțiile cu toate organizațiile locale pentru a stabili candidații la alegerile de anul viitor.

O prioritate o reprezintă stabilirea viitorului candidat al Uniunii Salvați România la primăria Sibiu, în contextul în care europarlamentarul Nicu Ștefănuță și-a anunțat recent demisia din USR Sibiu. Nicu Ștefănuță nu și-a ascuns în trecut intenția de a candida la primăria municipiului Sibiu.

Președinta USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu, a precizat clar că își asumă chiar ea candidatura la primărie, dacă discuțiile în partid vor converge spre această soluție.

USR va stabili candidatul pentru postul de primar al Sibiului până la finalul verii.

”În acest moment nu exclud nicio candidatură pe plan local. Decizia va fi luată când va veni momentul potrivit, cel mai probabil vara aceasta”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu.

În același timp președinta USR Sibiu a explicat și că în clipa de față ”toate opțiunile sunt pe masă”, în sensul că nu este exclusă nici posibilitatea susținerii unui candidat extern.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aliona weekend vibes

Acum 1 an

Daca oamenii nostri minunati din USR nu ar fi existat, noi am fi plecat demult din aceasta tara medievala, cu valori primitive si oculte! Oricine ar candida, sunt sigura ca se va impune cu un scor imens! Oamenii frumosi din USR sunt singurii nepatati, nesecuristi si neimbogatiti peste noapte! Hai la vot, oameni buni!
Raspunde

Doris Becker

Acum 1 an

Speram cu totii ca usereu' sa aiba soarta tigrului tasmanian sau a pasarii kiwi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Are balta peste!

Acum 1 an

Tolba USR e plina de genii. Sincer, Stefanuta era un candidat bun. Putine sanse, dar un candidat care ar fi putut schimba in bine orasul. Dar resturile ... sunt resturi. Si doamna din imagine tot rest este. Mai e marele politician Buiucc. To rest.
Raspunde

Costel

Acum 1 an

Stefanuta era singurul cu sanse. Restul sunt sub-mediocri. Pe Cibu o cunoaste cineva? Nu - pentru ca nu face nimic. Sau, daca face, nu se vede. Altcineva? Apostoiu? Ha - buna gluma, saracul abia isi leaga sireturile singur.
Raspunde

CX

Acum 1 an

Cibu e o vinitura. USR e pe faras. Pa
Raspunde

USR 2%

Acum 1 an

Ce vise mari pe Userei.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Ca niciodată in 20-24 nu se arată niciun candidat promițător pentru Sibiu la niciun partid . Unii ar putea avea o valoare dar îi stricâ “ anturajul politic “ - in care își pun mari speranțe . Nu mă întrebați care sunt aceia , am spus “ unii ar putea …”
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 an

Pai cu faliti care se anunta candidati la primarie iese candidatul forumului cu spatele.
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

Sa speram ca o sa si gaseasca un candidat cu sanse, sa nu iasa Bibu sau cine mai stie.
Raspunde

Laurentiu

Acum 1 an

Ruxandra, acuma ca ti-ai îndeplinit scopul, ai liber la candidatura

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mai eficace decat Iohannis n-a fost nici bin Laden.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus