Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O femeie de 29 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe strada Malului din Sibiu

O femeie de 29 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe strada Malului din Sibiu

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs la intersecția străzilor Malului - Ion Neculce din municipiul Sibiu. În accident au fost implicate cinci persoane, însă patru au refuzat transportul la spital. 

Accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate auto, în accident fiind implicate două autoturisme, transmit polițiștii. Șoferul unui autoturism, un sibian de 33 de ani, se deplasa pe str. Ion Neculce iar la intersecția cu str. Malului nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de către un bărbat in vârsta de 39 de ani, din Cisnadie. 

La locul accidentului au ajuns două echipaje SMURD dintre care unul cu medic. Acestea au evaluat medical toate cele 5 persoane; dintre acestea 4 nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

O femeie în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism lombar și a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ruxandra

Acum 1 an

Rusine celor care ar fi trebui sa deszapezeasca Sibiul. Desi toate buletinele meteo anuntau de zile bune ca vor veni zapezi serioase, incapabilii acestia tot au fost luati prin surprindere. Desi sunt platiti din banii nostri, cata vreme atribuirea contractelor se face catre firme ale neavenitilor care n-au dovedit mare branza nici cu salubrizarea si fara sa conteze experienta sau capacitatea de interventie, rezultatul va fi acelasi iar noi cetatenii vom continua sa suferim. Sa nu poti sa mergi pana la magazin la mai bine de 12 ore de la incetarea ninsorii - rusine. Mi-e jena sa spun ca locuiesc intr-o capitala europeana - metehnele sunt tot de la "Stambul". Rog toti concetatenii sa fie responsabili cu votul lor. Nu mai e mult pana la anul...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus