Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
16°C

Gheorghe Huja: A fost acceptată cererea de finanțare pentru 27 de insule ecologice digitalizate pentru Cartierul Arhitecților

Gheorghe Huja: A fost acceptată cererea de finanțare pentru 27 de insule ecologice digitalizate pentru Cartierul Arhitecților

Primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, a informat pe pagina de facebook că a fost acceptată cererea de finanțare din fonduri nerambursabile depusă pentru achiziționarea a 27 de insule ecologice digitalizate pentru Cartierul Arhitecților. 

Fiecare insulă va fi compusă dintr-un ansamblu de 5 containere supraterane de volum mare (între 2 și 5 mc) pentru colectarea separată a celor cinci fracții (biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic/metal și hârtie/carton), dotată cu acces digitalizat pentru persoanele arondate.

„Mă bucur când pașii pe care i-am făcut în ultimii ani împreună cu o echipă formată la nivelul Primăriei Cisnădie se concretizează. Tocmai am primit o veste bună pentru locuitorii Cartierului Arhitecților. Este vorba despre un proiect în care m-am implicat personal pentru a veni cu soluții la problema salubrizării din acest cartier”, transmite Gheorghe Huja. 

De asemenea, primarul asigură locuitorii din Cisnădie că va găsi și în acest an surse de finanțare extrabugetare. 

„Asigurându-vă de faptul că vom căuta și pe parcursul acestui an surse de finanțare extrabugetare pentru a face din orașul nostru unul cât mai atractiv și mai frumos, vă îndemn să aveți încredere în continuare în mine și în echipa mea.

Sursă foto: Gheorghe Huja - Primarul orasului Cisnadie/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

John doe

Acum 1 lună

Cata agitatie din partea cuiva care "nu vrea" sa mai candideze la anul :)))

Raspunde

Sibianul turmentat

Acum 1 lună

Pentru un oras cu strazile praf si care nu a fost in stare sa faca o minima deszapezire isi da mari aere bisinitarul din fruntea orasului...

Raspunde

Ioan Serban

Acum 1 lună

Se pare că se laudă.Apropo,drumurile,din Cisnădie sunt(varză).Vorba aceea"curat murdar". Vrem fapte nu vorbe goale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus