Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Exercițiu ISU la Polisano. A fost simulat un incendiu cu victime

Exercițiu ISU la Polisano. A fost simulat un incendiu cu victime

Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au desfășurat miercuri un exercițiu la clinica Polisano, în cadrul căruia a fost simulat un incendiu cu victime. 

„S-a simulat un incendiul la o unitate sanitară privată din municipiului Sibiu, unde au fost surprinse mai multe victime,” anunță Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

„ISU Sibiu desfășoară periodic astfel de exerciții, întrucât sunt benefice atât pentru antrenarea forțelor de intervenție cât și pentru întreaga comunitate,” mai arată sursa citată. 

foto ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Nemo

Acum 1 an

Ati simulat si salvarea sacilor cu bani :) ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus