Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Primăria Loamneș a semnat patru contracte de finanțare în luna februarie. „Investiția în educație este una foarte importantă pentru noi”

Primăria Loamneș a semnat patru contracte de finanțare în luna februarie. „Investiția în educație este una foarte importantă pentru noi”

Maria Greavu, primarul comunei Loamneș, a semnat în luna februarie patru contracte de finanțare care urmăresc reabilitarea școlilor din comună. 

Trei dintre acestea sunt prin finanțare europeană prin PNRR și au ca obiectiv reabilitarea a trei școli din comună: școala generală nr 2 Armeni – finanțare de 1.221.747,19 lei; școala generală nr. 1 Armeni - 1.242.367,40 lei și școala din Alămor - 386.868,79 lei.

Al patrulea contract vizează finanțarea proiectului de reabilitare și eficientizare energetică a Școlii Gimnaziale Loamneș, în valoare de 2.195.000 de lei.

„Investiția în educație este una foarte importantă pentru noi. Ne bucurăm că putem să le oferim copiilor condiții bune de învățare și că putem susține astfel performanțele lor. Proiectele vin în continuarea celor începute anii trecuți”, a declarat Maria Greavu, primarul comunei Loamneș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus