Luni,
26.02.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Compania imobiliară Keller Williams anunță inaugurarea filialei din Sibiu

Compania imobiliară Keller Williams anunță inaugurarea filialei din Sibiu

Keller Williams este compania imobiliară numărul 1 în lume, ca număr de agenti afiliați, cu o experiență de peste 40 de ani, avându-l ca fondator pe Gary Keller. Comunitatea Keller Williams este o stare de spirit care răspunde unei provocări cheie: restabilirea încrederii în relația client – agent, o singularitate din care Keller Williams dorește să facă un adevărat vârf de lance. Misiunea Keller Williams este să construiască cariere care merită avute, afaceri care merită deținute, vieți care merită trăite, experiențe care merită împărtășite și moșteniri care merită lăsate. Perspectiva Keller Williams, o companie de tehnologie care oferă platforma imobiliară pentru cumpărătorii și vânzătorii agenților săi. Viziunea Keller Williams este să devină compania imobiliară preferată de agenți și clienții acestora.

Începem prin onestitate, câștigându-ne astfel încrederea; acționăm etic, punându-ne clienții întotdeauna pe primul loc; suntem creativi, generând idei înainte de rezultate; lucrăm în echipă, împreună realizând mai mult pentru toată lumea.  Convingerile noastre, a celor de la Keller Williams, sunt ”win-win or no deal”.

Motive să alegi Keller Williams ca fiind agenția ta imobiliară:

- primești servicii personalizate, limităm numărul de proprietăți pe care le listăm pentru a vă asigura un serviciu de asistență clienți de clasă mondială.

- agentul dvs. local este acolo pentru a vă ajuta să vă găsiți casa. Nu așteptăm ca proprietatea să vină la noi, căutăm case sau sedii de firma care credem că sunt potrivite pentru tine.

- suntem cei mai bine pregătiți - Keller Williams este cea mai mare companie de training din lume, așa că suntem instruiți continuu cu privire la cele mai recente metode de a vă vinde casa sau de a vă găsi noua casă mai repede.

- cunoștințele noastre în vânzări sunt de neegalat - Știm să vindem case. Ca grup, Keller Williams vinde peste 4.300 de case pe zi, adică o vânzare la fiecare 20 de secunde.

- avem putere de cumpărător - Deși toți suntem independenți, agenții Keller Williams împart informațiile și recomandă cumpărătorii împreună, astfel încât avem cel mai mare număr de cumpărători de pe planetă, beneficiile pentru dvs. fiind nelimitate.

- suntem numărul 1 (unu) - Keller Williams este cel mai mare agent imobiliar din lume, cu peste 185.000 de agenți. S-ar putea să avem acoperire globală, dar ceea ce dezvoltăm local face diferența.

„Ne bucurăm să anunțăm inaugurarea filialei din Sibiu, compania Keller Williams consolidându-și în acest fel poziția pe piața imobiliară din Romania. Cu această nouă locație în inima ecosistemului sibian, Keller Williams își propune să devină un jucător important și dinamic pe piața imobiliară din regiune. În era relațiilor digitale, Keller Williams Sibiu alege relațiile umane pentru a-și servi mai bine clienții și a-i sprijini pe tot parcursul procesului lor de cumpărare sau vânzare imobiliară” au declarat fondatorii Keller Williams Sibiu, Ioana JACQUET si Dan KELP.

Ne puteți găsi online la adresa https://kwsibiu.ro sau la sediul nostru din Șelimbăr, strada Doamna Stanca 53/3, ori la telefon 0751-021.210.

Vă așteptăm cu drag! 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus