Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Imagini cu Angelika Maurer surprinse de camerele de supraveghere în dimineața dispariției

Imagini cu Angelika Maurer surprinse de camerele de supraveghere în dimineața dispariției

Polițiștii sibieni au dat publicității vineri imagini cu Angelika Maurer, surprinse de camerele de supraveghere. Imaginile arată drumul acesteia de la internatul Institutului Evanghelic din Sibiu, de pe Bulevardul Victoriei și până în Valea Aurie, pe Calea Poplăcii, unde este instalată ultima cameră de supraveghere disponibilă. Studenta de 25 de ani a dispărut în 8 februarie.

„Polițiștii sibieni continuă activitățile specifice în vederea depistării Angelikai Maurer. Imediat ce avem noi informații, le vom comunica,” anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Sute de persoane au căutat-o joi pe studenta de 25 de ani, Angelika Claudia Maurer, dispărută din Sibiu acum aproape o lună. La căutările ample de ieri, pe lângă polițiști, au participat și sute de voluntari.

Citește și  Actualizare. Polițiștii le mulțumesc voluntarilor care au participat la acțiunea de căutare a Angelikăi. Au fost „periate” 500 de hectare, dar, din păcate, tânăra nu a fost găsită

Acțiunea de căutare a tinerei s-a încheiat joi în jurul orei 13,30, după ce zona aflată în atenție, în suprafață de aproximativ 500 de hectare, a fost periată în totalitate, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Din păcate, tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația persoanei în cauză.

În 17 februarie, polițiștii sibieni au lansat un apel public de sprijinire a acțiunilor de căutare a tinerei, care nu mai fusese văzută de aproape două săptămâni.

”Polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ zece zile, sora sa, Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată”, transmiteau reprezentanții IPJ Sibiu într-un anunț remis în atenția cititorilor Turnul Sfatului, în urmă cu aproape două săptămâni.

Angelika Claudia are o înălțime de 165 de cm, aproximativ 75 de kg, ochi verzi și păr șaten deschis, de lungime medie, este descrierea transmisă de polițiști. ”Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”.

Citește și Angelika Maurer, studenta dispărută din Sibiu, este căutată în continuare. Polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii și cheile în Pădurea Dumbrava

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Marian

Acum 1 an

a-ti cautat in ruinele din poligon ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus