Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Turist american când a văzut cât costă cazarea în Sibiu: „34 de dolari pe noapte? Și când te gândești că am plătit 70 de dolari în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”

Turist american când a văzut cât costă cazarea în Sibiu: „34 de dolari pe noapte? Și când te gândești că am plătit 70 de dolari în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”

Un turist american a rămas plăcut surprins după o vizită la Sibiu. Americanul a postat pe pagina sa de TikTok, @oopsimovedagain, care este urmărită de aproape 60.000 de oameni și are 1,5 milioane de aprecieri, un clip video în care se arată surprins de prețul scăzut și de condițiile bune pe care le are hotelul din Sibiu la care s-a cazat pentru o noapte. 

Citește și: Ce sfaturi primesc doi turiști britanici ajunși prima dată în Sibiu de la un șofer de taxi: Feriți-vă de urși, mâncați la Kon Tiki și nu beți pe stradă

Cu ce impresie pleacă doi britanici după un sejur la Sibiu și prin România: „Oamenii sunt civilizați, toată lumea este pașnică. Sunt câteva percepții negative în Marea Britanie”

Americanul s-a aflat pentru câteva zile în România pentru a vizita mai multe orașe, iar o noapte a poposit și la Sibiu. Deși inițial părea sceptic în ceea ce privește condițiile de cazare, acesta a fost impresionat de aspectul casei vechi de peste 250 de ani, dar și de curățenie. 

Turistul compară prețul și condițiile pe care le plătește în Sibiu cu prețurile mai mari pe care le-a plătit pentru hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania. Videoclipul postat de american poate fi văzut aici. 

„Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus acesta în videoclipul postat pe pagina sa de TikTok. 

Citește și: Reacția unor turiști americani, după trei săptămâni în Sibiu: „Înțelegem de ce mulți vor să locuiască aici”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Siluana Vidrighin

Acum 1 an

Da, boss, dar suntem in perioada moarta a anului turistic. Turistii octogenari care viziteaza Sibiul sunt in hibernare. Mai din primavara si cand va incepe schelambaiala infioratoare de festival de ”teatru”, preturile vor fi mai mari decat la Viena si Praga doar pentru ca...mySibiu!
Raspunde

Mihai

Acum 1 an

Asta se întâmpla oriunde in lume. Mergi in Viena de Craciun, sau la ski in Austria și compara prețurile. Caută o cazare pe insule in Spania vara și apoi compara prețurile cu alte sezoane. Peste tot sunt perioade moarte și perioade mai aglomerate. Zi faina
Raspunde

Luminita

Acum 1 an

un cort costa 20 €
Raspunde

Claudiu

Acum 1 an

Înseamnă că aia de merg cu camper-ul sau rulota deja sunt turiști de lux Nu-i așa ?
Raspunde

Claudiu

Acum 1 an

De fapt, "americanul" se aștepta să-l culce in căsuța din copac sau in vreun container tip NATO După ce își revin din a constata că nu dormim pe camp acoperiți cu frunze încep să se mire că avem wifi. Eventual de cât de rapid este. Le este aproape imposibil sa difere ideea că suntem pe aceeași planeta și în același secol, când vine vorba de Europa de Est. Vorba lui Rebengiuc ;"dom'le, americanu' e ãl mai prost" (turist) din lume. Bat drumul până aici și după aceea mănâncă la KFC că e mâncare "safe" :-)))
Raspunde

Dany

Acum 1 an

La banii lui este puțin da la banii noștri este foarte mult
Raspunde

Danax

Acum 1 an

Drum bun spre yankestan, frankistan si anglistan. Gandacii iti vor fi cele mai mici probleme.
Raspunde

Iancu

Acum 1 an

Da nenea americanu',ai dreptate,o fi putin pentru venitul tau lunar,dar pentru venitul nostru este enorm...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus