Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Tânăr prins la volan pe Coposu cu permis fals și „fumat”

Tânăr prins la volan pe Coposu cu permis fals și „fumat”

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost prins la volan cu un permis fals, transmit luni reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă. 

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ludoș,” arată sursa citată.

Cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorități străine, document care prezenta indicii că ar fi fals. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul nu figurează ca deținător al dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la canabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Claus

Acum 1 an

Lipsa unor pedepse dure care sa iti puna semne de intrebare inainte sa faci o infractiune,cu suspendare sau arest la domiciliu chiar si pt crime,nu mai sperie pe nimeni.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

in max. 2 sapt. e inapoi pe sosea!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus