Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Accident grav noaptea trecută în Vasile Aaron: O șoferiță a virat în fața unui șofer aflat în depășire

Accident grav noaptea trecută în Vasile Aaron: O șoferiță a virat în fața unui șofer aflat în depășire

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută pe strada Vasile Aaron din Sibiu, în urma impactului o persoană fiind încarcerată.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 23:50. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu, care au intervenit la un accident, spun că o șoferiță a virat fără să se asigure în fața unui alt șofer aflat în depășire.

”Astfel, s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Aaron spre strada Ștefan cel Mare, în intersecția cu strada Dragoș Vodă, o sibiancă în vârstă de 22 de ani a virat la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător auto, în vârstă de 23 de ani, din Șelimbăr, efectua manevra de depășire. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un turism parcat și apoi într-un copac”, au transmis polițiștii sibieni.

Conducătoarea auto a suferit vătămări corporale ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

”O femeie în vârstă de 22 de ani a rămas încarcerată, fiind conștientă. Aceasta a fost extrasă din autoturism de echipajul de descarcerare, preluată apoi de echipajul SMURD și transportată la UPU Sibiu cu traumatism lombar. Cealaltă persoană, de sex masculin, a fost evaluata medical, refuzând transportul la spital”, au explicat și oficialii ISU Sibiu, care au intervenit cu două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Sursa foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

B

Acum 1 an

Art. 149. Din Codul rutier- (1) Depăşirea vehiculelor se face numai pe partea stângă, în sensul de mers, cu excepţia celor ai căror conducători au semnalizat şi s-au încadrat corespunzător schimbării direcţiei de deplasare spre stânga şi a tramvaielor, care se depăşesc pe partea dreaptă. Nu s-a asigurat ea sau a depasit celalat conducator auto pe partea gresita? Discutabil...
Raspunde

Gica Contra

Acum 1 an

Daca se afla deja in depasire, iar femeia a semnalizat (sau nu a semnailzat deloc) si a virat cand baiatul se afla deja in depasire, ea e de vina. Daca a semnalizat inainte sa inceapa baiatul depasirea, baiatul e de vina. Dar din experienta in trafic, tinand cont de majoritatea cazurilor, tind sa cred ca femeia nu a semnalizat deloc.
Raspunde

Titi Viteză

Acum 1 an

Lasă că nici Vasile Aron nu-i stradă pe care să faci depășiri... Sper măcar ca doamna să fi avut RCA la Euroins, să umble o peroadă pe jos vitezomanul...
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Str. Vasile Aaron e așa de îngustă și cu mașini parcate pe ambele sensuri , încât nu prea ai loc de depășire. Cu siguranță manevra de depășire a fost imprudenta , după mine culpa e comună .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 1 an

"Dupa tine" :)))
Raspunde

Sorin

Acum 1 an

Precis șoferița era olteanca, din vl, la fel ca cea care a provocat accidentul rutier grav de pe Calea Cisnadiei! Permisul suspendat și mai întâi sa învețe regulile de circulație, mai apoi sa urce la volan!!!
Raspunde

Locuitorul

Acum 1 an

Pai dacă făcea stânga fără sa se asigure o lovea cel care era depășit nu celalalt.Ceva nu e bine în relatare și ca să ajungă mașinile în halul ala ,avea viteza mare cel care depășea. Pe o strada îngustă noaptea ,mașini parcate pe ambele părți e foarte imprudent sa faci o depășire pt un minut în plus la destinație.
Raspunde

McD

Acum 1 an

Da...sunt curios cu ce viteza rula cel care a efectuat depasirea?? Sigur masina din fata a franat putin pentru a efectua virajul la stanga iar cel din spate nemaiavand rabdare si fiind aproape a efectuat brusc depasirea, se intampla foarte des astfel de situatii!!...ma rog, probabil culpa comuna... De ce nu se instituie in tot orasul intre orele 22:00- 06:00 restrictie de viteza de 30 km/h pe principalele artere , ar fi interesant nu??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus