Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ce facem în weekend? Karaoke, petreceri, târg de semințe și începutul anului apicol în Muzeul Astra

Ce facem în weekend? Karaoke, petreceri, târg de semințe și începutul anului apicol în Muzeul Astra

Ultimul weekend din luna martie aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Petrecerile sunt în toi, CineGold Sibiu ne așteaptă cu cele mai noi filme, iar Muzeul Astra ne invită să participăm la mai multe ateliere tematice. 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Haita de acțiune”Shazam – Furia Zeilor”, „Cabana de la capătul lumii” sau „Asterix si Obelix: Regatul de Mijloc” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Hard expo – 100 de portrete feminine

Începând din acest weekend, sibienii sunt invitați să participe la un eveniment inedit tip concept HARD-ART, o expoziție cu artă de avangardă, proiect inițiat de Galeria LA PĂTRAT ( Atelierul de rame ) și TARA VON NEUDORF. Expoziția va fi deschisă de vineri, 24 martie până în 25 mai și cuprinde 100 de portrete feminine în ulei pe pânză, siluete, chipuri sau persoane stilizate grafic cu marker & ink, acril, cerneală pe cartoane, pânze pe șasiuri improvizate, colaje, picturi, instalații avangardiste sau diverse expresii plastice - vizuale ale artistului manifest Tara von Neudorf. Toți cei interesați o vor putea vedea la sediul atelierului de rame de pe strada 9 mai, numărul 50.

Mai multe detalii găsiți aici.

 

KARAOKE PARTY la Imperium

Vineri, 24 martie, suntem invitați la Imperium pentru a participa la o seară de karaoke. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Începutul anului apicol la Muzeul Astra

Începutul anului apicol tradițional o să se desfășoare sub tipul unui ghidaj, deschis celor interesați realizat la stupina numărul 17725 AL din satul Mara, stupină expusă la gospodăria din Desești, județul Maramureș. În acest fel se punctează data de 25 martie, Bunavestire ca dată de început a anului apicol tradițional. Aceasta este una dintre datele din luna martie când se scoteau stupii de la iernat din adăposturile de iarnă și începea anul apicol.

Saturday Party la Caro

La Caro Club suntem invitați să participăm la o petrecere a cărei atmosferă va fi întreținută de Dj Adriano. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Târg de semințe

Muzeul ASTRA găzduiește sâmbătă, 25 martie 2023, de Bunavestire, un eveniment special organizat de către grupul Semințe cu suflet la Târgul de țară din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. În paralel, dar în aceeași locație, va fi organizat un atelier gastronomic în care vor fi pregătite preparate ca saramură de crap, ciorbă de pește și salată de icre. Peștele folosit la gătit este pescuit din lacul din Dumbrava Sibiului, iar rețetele după care va fi pregătit au fost culese de la lipovenii din Delta Dunării.

Târgul de semințe este o inițiativă prin care 15 expozanți din Buzău, Prahova, Alba, și Constanța vor oferi gratuit semințe de legume, flori, plante aromatice și medicinale vizitatorilor interesați și vor prezenta totodată butași și plante care se pot achiziționa.

Vaca Rosalinda la Teatrul Gong

Micuții sunt invitați sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la „Vaca Rosalinda (o fabulă muzicală)”, un spectacol muzical presărat cu multe momente comice, în care animalele din ogradă se pricep de minune să cânte la pian, la tobe, la chitară sau la cajon. Prețul unui bilet este de 12 lei. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus