Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Filarmonica Sibiu pune în vânzare pachetele de bilete pentru concertele din perioada aprilie-iunie

Filarmonica Sibiu pune în vânzare pachetele de bilete pentru concertele din perioada aprilie-iunie

Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare, începând de marți, 28 martie, pachetele de bilete pentru concertele și recitalurile din perioada aprilie-iunie, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

Pachetele se pot achiziționa de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (de luni până joi, orele 10.00 - 12.00 și 13.00 - 16.00). Prețul unui pachet este 550 lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți se aplică o reducere de 50 %. Plățile se acceptă în numerar sau cu orice card bancar.

Ultimul trimestru al stagiunii simfonice 2022/2023 “EchO” aduce în fața publicului sibian dirijori de calibru mondial, așa cum sunt Cristian Mandeal, Alessandro Crudele sau Tito Ceccherini, pianiștii Vlad Dimulescu, Matei Rogoz, Ștefan Lovin, Oxana Corjos și Alessandro Marano, violonista Carolin Widmann - alături de care orchestra Filarmonicii Sibiu a avut onoarea să cânte la Festivalul Enescu 2021 -, dar și alți soliști internaționali, între care îi amintim pe Clarissa Bevilacqua - vioară și Vassilis Varvaresos - pian, Corul Academic Radio, soliștii vocali Diana Țugui, Antonela Bârnat, Florin Guzgă ori Balla Sándor.

Posesorii pachetelor de bilete beneficiază de locuri în sală asigurate la nouă concerte simfonice sau vocal-simfonice, un concert extraordinar condus de maestrul Cristian Mandeal și trei recitaluri, în intervalul 5 aprilie - 15 iunie 2023.

Programul complet al evenimentelor muzicale poate fi consultat pe https://filarmonicasibiu.ro/ro/events sau în aplicația mobilă oficială Filarmonica Sibiu App, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus