Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Suporterii FC Hermannstadt critică accesul pe stadion: ”organizare execrabilă”. ”Recomandăm achiziționarea biletelor din timp”

Suporterii FC Hermannstadt critică accesul pe stadion: ”organizare execrabilă”. ”Recomandăm achiziționarea biletelor din timp”

Pe lângă dezamăgirea produsă de egalul obținut în meciul cu FC Botoșani, suporterii FC Hermannstadt se arată nemulțumiți de organizarea vânzării de bilete. În replică, reprezentanții echipei arată că vânzarea biletelor a început de aproape două săptămâni.

Pe ploaia care a însoțit meciul de pe Stadionul municipal Sibiu, de sâmbătă seara, suporterii au stat zeci de minute la coadă, pentru a achiziționa un bilet. ”Respect și organizare execrabilă la vânzarea biletelor la meciul de fotbal de azi. O singura casă deschisă și doar plata cash, în condițiile în care erau peste 1.000 de persoane la meci”, a scris unul din cititorii Turnul Sfatului, care a stat și el la coadă ”între 40 și 45 de minute”.

El arată că și la mai bine de 15 minute de la începerea meciului, la singura casă deschisă încă mai erau zeci de persoane care așteptau în ploaie pentru a cumpăra bilete. ”Poate nu ar strica să semnalăm această bătaie de joc”.

”Recomandăm achiziționarea biletelor din timp”

Aproape 3.700 de spectatori au asistat la meciul de sâmbătă, potrivit reprezentanților FC Hermannstadt. ”Ne pare rău pentru situația creată. Dar recomandăm, de fiecare dată, ca biletele să fie achiziționate din timp, tocmai pentru a evita aglomerația de dinaintea începerii meciului”, spune Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al echipei sibiene.

El arată că biletele pentru meciul de azi au fost puse în vânzare, on-line, din 21 martie. ”Iar programul casieriei, care a fost făcut public cu două zile înainte de deschidere, a fost între orele  10:30 și 18:30, joi și vineri, iar sâmbătă, de la ora 11:00”.

Citește și Iancu era „cât pe ci” să aducă prima victorie pentru FC Hermannstadt. Egal în prelungiri

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Kokos

Acum 12 luni

Sibienii au ramas cu vechile mentalitati , vor sa-si ia bilet doar inainte de meci. Biletele au inceput sa se vanda online cu 10 zile inainte , iar la casa cu 3 zile inainte . Dar na , asta-i omul , el vine la 16.30 daca meciul incepe la 17.00 si vrea sa-si cumpere bilete si sa si intre intr-o jumate de ora. Daca te plangi ca se poate plati doar cash , de ce nu ti-ai luat bilet online ?? Si veniti fratilor mai repede la stadion , ca mai sunt si altii care vin la fara 5 si se plang ca stau mult la porti !
Raspunde

GABRIEL

Acum 12 luni

Ăstea-s mentalități sibiene ?
Raspunde

Kokos

Acum 12 luni

@gabriel Nu mentalitati sibiene , mentalitati de pe vremea comunismului . Suntem in sec 21 , hai sa mai folosim internetul si pt altceva decat facebook! Dar la multi le place sa stea la coada ca pe vremuri si apoi se plang in stanga si in dreapta!
Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 12 luni

Pai plata cu ca$ul este specifica in Marginime iar unul dintre asa zisi patroni este un reprezentant de frunte a breslei ciobanilor din marginime.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 12 luni

Păi de ce n-ai luat online, de la tine, dela Răcăciuni?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 12 luni

Deci, delene, suporterii sibieni e moș secu care l-ai inventat tu?
Raspunde

Costel

Acum 12 luni

Nici parcarea de sub peluză nu se poate plăti decât cash, cei care au instalat acel automat de plată sunt șpăgari sau incompetenți
Raspunde

Kukuruku

Acum 12 luni

Suporteri, nu suporterii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus