Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Anunț auto, viralizat pe Facebook: Încă o tigaie la vânzare. Când o pornești, zici că dai drumul la aspirator. Nu bate, nu troncăne, mai ales când dai muzica tare. Apropo de căldură, vara te coci

Anunț auto, viralizat pe Facebook: Încă o tigaie la vânzare. Când o pornești, zici că dai drumul la aspirator. Nu bate, nu troncăne, mai ales când dai muzica tare. Apropo de căldură, vara te coci

2.900 de euro costă un autoturism Opel Astra din 2009, scos la vânzare de proprietara care spune că dacă tot nu a reușit să o dea până acum, măcar să-și bată joc de ea.

”Încă o tigaie la vânzare. Nu, nu e Tefal, probabil dacă era, o mai țineam. E o Corsa din 2009, neagră, sport și bot de rechin. Dacă trimiți femeia să își aleagă mașina, ea alege culoarea și aspectul. E mai pe opulență neagră, nu s-a gândit nimeni că trebuie spălată de cel puțin 2 ori pe săptămână, că se vede orice c@c@₩ și la propriu și la figurat.

Dacă visezi la motoare de 3.0 nu e mașina ta, e de 1.2, benzinară așa pentru oraș, dar consumul e de 3.0 că vorba aia, măcar atât să aibă în comun.

Merge bine, apeși accelerația și după 3 secunde își aduce și ea aminte ce trebuie să facă și te ia prin surprindere, de 2 ori era să îmi rup singură gâtul, măcar are 80 de cai frumoși și toți în picioare.

Știe să plece și cu scârțâit, are roți pe 16 și cauciucuri de iarnă, scârțâie oricum când dă căldura că vrei, că nu vrei. La drum lung te îndrepți de spate, poți pune roți pe 15 dar atunci  zici că e crăcănată”, scrie în anunțul publicat pe Facebook.

Proprietara a locuit în Sibiu, acum s-a întors acasă, în județul Hunedoara, însă spune că vrea să se întoarcă. Anunțul a fost postat și pe grupul locuitorilor din Cartierul Arhitecților, explicația fiind că a locuit în zonă.

”Am locuit în Sibiu. Ne-am mutat acum în orașul natal, dar cu siguranță ne vom întoarce în Sibiu”, explică Izabela.

Ea spune că mașina a fost scoasă la vânzare inițial în luna februarie, însă pentru că nu a avut mare succes anunțul, a decis să-l schimbe, să ajungă la cât mai multă lume.

”Soțul meu a scos-o la vânzare în februarie, cu un anunț clasic. Nu s-a interesat multă lume și atunci ne-am gândit să scriem altfel, chiar dacă anunțul în sine nu va interesa, mesajul să ajungă la cât mai mulți. Dacă tot nu am vândut-o, măcar să-mi bag joc de ea. O să se viralizeze mai mult pentru glumă, dar din această mulțime, probabil că se vor găsi și probabil care se vor interesa de ea”, explică ea.

Nu a venit însă nimeni să o vadă până acum.

”Au fost persoane care s-au interesat de mașină, dar deocamdată nu a venit nimeni să o vadă”, explică ea.

Ce spune despre mașină:

”Apropo de căldură, vara te coci. Dacă vrei să faci economie de gaz acasă, poți să îți faci mâncare direct pe ea, da, pe ea, că e neagră, vezi și în poze.

Înăuntru e bine, are climă, și crede-mă acum chiar merge după ce am lăsat vreo 800 de lei în Timișoara, să o repare, să nu leșinam pe autostradă.

Distribuția e pe lanț, când o pornești zici că dai drumul la aspirator. Și aia e schimbată, că Doamne ferește, cred că am cumpărat doar caroseria când am luat-o, că toate le-am schimbat și luat de noi”.

”Dacă te uiți pe scaune și vezi pete albe, te rog nu te gândi la prostii, sunt femeie credincioasă, și în gândurile mele multi-tasking, că na, femeia când intră în mășină, intră cu geantă, telefon, cafea, chei în gură, o rangă, un disc de motocoasă, un parfum și o oală cu mâncare pentru tata. E spălată, dar nu vreau să le fac reclamă nașpa celor de la spălătorie, și-au dat silința, dar nu destul”.

”Ce pot să mai zic, fraza preferată a samsarilor, nu bate nu troncăne. Mai ales când dai muzică tare, garantat nu se aude nimic, în afara de Miley cu ale ei flori.

Și în încheiere, dragul meu soț, dacă vezi descrierea să știi că te iubesc, și am iubit și mașina. Nu am nimic personal cu ține sau cu ea, dar cu ocazia asta mai pui ceva și îmi iei și mie una cu motor mai mare și căluți mai mulți”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus