Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

O elevă de 11 ani de la Şcoala Populară de Arte a luat locul 3 la un concurs din SUA dedicat pasionaţilor de teatru

O elevă de 11 ani de la Şcoala Populară de Arte a luat locul 3 la un concurs din SUA dedicat pasionaţilor de teatru

Oana Veronica Mustaţă în vârstă de 11 ani a obţinut locul trei la concursul de monologuri în limba engleză, March Monologue Contest, acesta fiind primul premiu internaţional al clasei coordonate de profesoara Teodora Tiribă, regizor de teatru şi instructor la Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu din Sibiu, potrivit acesteia.

"Mă bucur enorm că am reuşit să-mi îndrum eleva spre această reuşită. Premiul acesta, primul pentru clasa mea la un concurs internaţional, reprezintă atât un ţel imens pe care am reuşit să-l atingem în timp record, cât şi o confirmare a faptului că ceea ce facem este în direcţia cea bună. Cu ocazia asta ne-am stabilit un punct de referinţă foarte înalt, iar asta cu siguranţă ne va ambiţiona să ne depăşim pe noi înşine în viitor. Concursul la care am participat, March Monologue Contest este organizat online de Drama Notebook din Portland, Oregon (SUA). E un site cu resurse pentru profesorii de teatru si organizează concursul asta lunar. In fiecare luna se înscriu zeci de participanţi din întreaga lume, dar cu precădere din ţările vorbitoare de limba engleză, din moment ce monologurile trebuie să fie în engleză. Site-ul are sute de mii de vizualizări lunare", a declarat pentru AGERPRES, profesoara Teodora Tiribă.

Oana Veronica Mustaţă este elevă la cursul de teatru în anul doi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu şi spune că monologul ei a fost inspirat de fratele său.

"Am 11 ani şi sunt în anul doi la teatru la Şcoala Populară de Arte din Sibiu şi am câştigat locul trei la Concursul March Monologue din Portland. Fratele meu mi-a dat ideea acestui monolog cu prostiile lui naive de copilaş. Sper să vă placă şi vouă", a spus Oana Veronica Mustaţă. 

foto Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Ilie Micu" Sibiu/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus