Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

„Rămas bun, dragă Cătălina!”. Foști colegi îi aduc un omagiu polițistei de 25 de ani: a dovedit curaj, putere, camaraderie și respect până la sfârșit

„Rămas bun, dragă Cătălina!”. Foști colegi îi aduc un omagiu polițistei de 25 de ani: a dovedit curaj, putere, camaraderie și respect până la sfârșit

Astăzi, 8 aprilie, polițiștii sibieni vor păstra un moment de reculegere în memoria colegei lor criminalist, agent de poliție Cătălina-Ioana Săbădușiu, care a murit la începutul lunii martie la vârsta de 25 de ani, în urma mai multor probleme de sănătăte. Foștii colegi, prieteni sau doar cunoștiințe îi aduc un omagiu Cătălinei și transmit condoleanțe familiei.

Sute de mesaje au fost postate pe facebook, după anunțul poliției despre decesul tinerei:

”Am cunoscut-o personal.O fata plina de viata,tot timpul vesela...Condoleanțe familiei.O durere mai mare pentru părinți nici nu exista. Odihna veșnică Cătălina! Un înger printre îngeri”

„O femeie de nota 20 si o adevarata profesionista in ceea ce facea . Drum lin scumpa mica .O sa ne lipsesti!”

Nu se poate asa ceva !!! Nu imi vine sa cred, era o fată sensibilă , frumoasa si bună la suflet !!! Condoleanțe familie...Dumnezeu sa va întărească...foarte grea si dureroasă încercare!!

„Singura certitudine pe această lume este trecerea în neființă. Dar nu știm niciodată când se petrece. Pentru Cătălina Ioana Săbădușiu, polițista criminalist din Avrig, acest sfârșit a venit extrem de repede, la vârsta de 25 de ani, în 03 martie acest an. Am aflat știrea ieri, din presa locală, iar azi, 08 aprilie, polițiștii sibieni vor păstra momente de reculegere în memoria ei. Eu voi aprinde o o candelă și vă rog și pe voi cei care îmi sunteți prieteni să vă opriți o clipă din drumurile voastre și să faceți același lucru,” scrie pe facebook și fostul șef al poliției din Avrig, acolo unde Cătalina și-a făcut practica.

„Eram la comanda Poliției Orașului Avrig și a localităților arondate, când Cătălina, Adina și încă doi băieți, cu toții elevi la școlile de agenți de poliție au venit în practică. Tineri, energici, frumoși și cu speranțe, mi-au amintit de vremea când eram și eu în Academia de Poliție. Îi simțeam mai mult decât niște simpli elevi veniți în practică. Erau aproape de sufletul meu ca niște frați mai mici sau de ce nu, ca niște copii,” își amintește Decebal Răzvan.

Pe Cătălina și-o amintește cel mai bine de la o activitate spontană la liceul din Avrig, unde elevii polițiști aflați în practică le-au prezentat liceenilor motivele care i-au determinat să devină polițiști.

„Cătălina Ioana Săbădușiu a avut un discurs foarte interesant. Se adresa fetelor cărora le spunea că poliția o face să se simtă mai mult decât o simplă fată. Că ea are o pregătire similară cu cea a băieților, că poartă atât bocanci și uniformă de poliție cât și rochie și pantofi cu tocuri, că știe să folosească trusa de machiaj, dar și să tragă cu pistolul și să încătușeze infractori. Și într-adevăr, am fost fericit să aflu aseară că nu aruncase vorbe în vânt. Că a fost o polițistă de excepție care nu a dorit să fie menajată de colegi, o polițistă implicată, energică și pasionată.  Un model de urmat. O fată cu probleme medicale care a dovedit curaj, putere, camaraderie și respect până la sfârșit. Rămas bun, draga Cătălina!” mai scrie șeful poliției de la aceea vreme de la Avrig.

Citește și Doliu la Poliția Sibiu - a murit Cătalina-Ioana Săbădușiu. Moment de reculegere al polițiștiilor sibieni: „Va rămâne în amintirea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet”

Și reprezentanții IPJ Sibiu au transmis vineri, în numele instituției, condoleanțe familiei îndurerate.

„În amintirea ei, pe data de 08 Aprilie vom păstra din nou un cuvenit moment de reculegere, ne vom ruga pentru odihna sufletului Cătălinei și îi vom cere bunului Dumnezeu să ne păzească de astfel de tragedii pentru totdeauna.
Va rămâne în amintirea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet.

Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente dificile,” este mesajul postat de Poliția Sibiu pe pagina de facebook.

foto Decebal Razvan/Poliția Sibiu facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 5 luni

Locuri frumoase, cu oameni frumosi. Pacat!
Raspunde

Un cititor

Acum 5 luni

Vorba unui președinte: sigure și eficiente.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus