Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
25°C

Ce facem în weekend? Piață de biciclete, Retro Party, lansare single Domino și Maifest

Ce facem în weekend? Piață de biciclete, Retro Party, lansare single Domino și Maifest

Primul weekend din luna mai aduce la Sibiu mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Domino lansează un nou single, Armonia Party revine la Backyard și suntem invitați și la o seară de karaoke.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Fericirea începe azi”, „Suzume”Mavka. Zâna Pădurii” sau „Asistenul Vampirului” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Maifest

Forumul Democrat German organizează în acest final de săptămână Maifest. „Maifest este ocazia anuală de a primi primăvara în suflet și de a ne bucura de viață. Vor fi o mulțime de activități precum dansuri tradiționale, muzică, jocuri și mâncare delicioasă”, arată organizatorii evenimenului. 

Lansare single Domino

Vineri, 5 mai, trupa DOMINO ne invită la Oldies Pub din Sibiu. Trupa lansează noul single „MUZICA VINDECĂ RĂUL DIN NOI”.

Madness Night

Vineri, 5 mai, de la ora 22, la Summer Breeze Lounge sunteți așteptați la Madness Night Sibiu.

Primele sărituri cu parașuta la Sibiu din sezonul 2023 

În primul weekend din luna mai, Clubul Benzoi așteaptă iubitorii de adrenalină să-și descopere limitele și să încerce saltul cu parașuta. Rezervările se pot face aici sau la numărul de telefon 0726710780.

Armonia Disco & Retro Party la Backyard

Melodiile anilor 90 vor putea fi auzite din nou la Armonia Retro la Backyard în 6 mai, de la ora 20.  Rezervări la mese în locația Backyard se pot face la: +40 (743) 272 597.

Transilvanian Brunch: ciocolată și verdețuri de primăvară

My Transylvania şi Somartin 65 ne invită sâmbătă, 6 mai, la evenimentul „Transilvanian Brunch: ciocolată și verdețuri de primăvară”.

Programul evenimentului:
11:00 - 13:00 / Brunch cu specialități locale de sezon
13:00 - 15:00 / Plimbare prin sat și program de vizitare
15:00 - 16:00 / Ateliere pentru copii și adulți 

Summit Muzical European

În perioada 7-12 mai, Filarmonica de Stat Sibiu organizează cea de a IV-a ediție a Summitului Muzical European. Summit-ul începe duminică, 7 mai ora 19.00, cu concertul Paolo Profeti European Collective.

Karaoke Party la Imperium

Sâmbătă, 6 mai, la Imperium suntem așteptați la o seară de karaoke. Evenimenul începe la ora 21, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0745044955.

Piață de biciclete

Asociația Urban Bike Revolution organizează sâmbătă, de la ora 10, în Parcul Tineretului, un târg de biciclete, trotinete și role dedicat copiilor. Participarea este gratuită, scopul fiind de a promova dezvoltarea spiritului antreprenorial și de a-i ajuta pe cei mici să-și găsească noi biciclete.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus