Duminică,
24.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Știrile weekendului, la Sibiu

Începe să apuce drumul șantierului nesfârșit de la Palatul Justiției din Sibiu și proiectul noului Liceu de Artă, la care construcția a început din 2019 și s-a împotmolit la un avans de 10%. Primăria Sibiu nu a mai ajuns la nicio înțelegere amiabilă cu fostul constructor, fapt care va prelungi pe ani amorțeala în care zace șantierul celei mai mari investiții în infrastructura școlară din municipiu. Detalii aici

În acest sfârșit de săptămână am pedalat și pe cea mai nouă și îngustă pistă de biciclete construită în județul Sibiu, cea dintre Avrig și Mârșa. Proiect relevant deoarece acesta este modelul pe care Consiliul Județean vrea să îl replice în construirea altor câteva zeci de km de piste pentru biciclete în județ. Citește Opt milioane de lei: am pedalat pe cea mai îngustă și nouă pistă din județ. După chipul căreia toate se vor a fi construite

În cronica de restaurant din această săptămână puteți citi despre restaurantul turcesc Konak. Cel de pe strada Turnului.

Doi morți și cinci răniți au fost numărați, în zilele de sâmbătă și duminică, în accidentele care au avut loc în județ. Cele mortale au avut loc la Sibiu, unde un tânăr s-a izbit de autobuzul care a oprit în stație, și la Hașag, unde șoferul de 72 de ani s-a răsturnat cu mașina

Recordul numărului de vizitatori în Noaptea Muzeelor l-a înregistrat, după cum era de așteptat, Muzeul Astra. Dar și cozile mașinilor au fost pe măsură.

Iar în timp ce aflăm despre faptul că angajările la stat vor fi blocate tocmai când președinta Daniela Cîmpean își dorea să mărească organigrama Consiliului Județean, președinta organizației PNL Sibiu, Raluca Turcan, aduce laude noilor legi ale Educației, al căror principal merit îl atribuie președintelui Klaus Iohanis.

Vestea călduroasă pentru săptămâna viitoare este că temperaturile ajung în unele zile apropiate de cele normale zilelor de vară.

Restul articolelor vă invităm să le citiți pe www.turnulsfatului.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 713

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus