Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

A murit Tina Turner, considerată „regina Rock and Roll”

A murit Tina Turner, considerată „regina Rock and Roll”

Cântăreața americană Tina Turner a murit. Acest lucru a fost transmis de Sky News, informația fiind confirmată pentru sursa citată de către secretarul său de presă.

„Tina Turner, „Regina Rock and Roll”, a murit în liniște astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, se arată în comunicat.

Interpreta s-a născută în SUA și a fost una dintre marile cântărețe rock, cunoscută pentru prezența sa electrică pe scenă și pentru un șir de hituri printre care „The Best”, „Proud Mary”, „Private Dancer” și „What's Love Got to Do With It”.

Tina Turner este câștigătoarea a opt premii Grammy. Revista Rolling Stone a numit-o una dintre cele mai mari cântărețe din vremea noastră. Ea și-a început cariera în anii 1960 și de atunci a lansat nouă albume. Ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2021.

FOTO: Rob Verhorst / Redferns / Getty Images

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Tina Turner

Vizualizari: 2752

Comentarii

2 comentarii

AlisonBurgers

Acum 1 săptămână

Si iliescu inca traieste .. vedeti ? ecsista un dumnezeu ..
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 săptămână

A fost fara indoiala mare!Totusi ''Proud Mary'' apartine celor de la Creedence.A cintat-o bine si Tina da' ar fi ca si cum ai spune ca Stevie Ray cinta mai bine decit Jimi Voodoo Chile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus