Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO Un profesor protestează lângă delegațiile oficiale: ”Aștept de la Iohannis o mediere în mod real, nu mesaje fără conținut”

VIDEO Un profesor protestează lângă delegațiile oficiale: ”Aștept de la Iohannis o mediere în mod real, nu mesaje fără conținut”

Adrian Neamțu,  profesor de Istorie la Colegiul Național Octavian Goga a ales să protesteze chiar în preajma delegațiilor care vizitează astăzi Sibiul. Îmbrăcat cu un tricou care e față scrie ”Nu vă vedem din Sibiu”, iar pe spate ”Președintele României eșuate (Iohannis)”, s-a declarat dezamăgit de președintele României.

”Nu vă vedem bine din Sibiu, scrie pe tricou. E unul din mesajele principale cu care președintele Ioahnnis și-a câștigat al doilea mandat. Un mesaj care a intrat în desuetudine. Neonorat, din păcate. E total neinspirat. După ce a lansat un proiect de țară de aproape 10 ani, iar proiectul acesta a eșuat în mod lamentabil, nu cred că era cazul pentru așa ceva”, a declarat el pentru Turnul Sfatului.

Profesorul spune că nu e singur, însă el a fost mai vocal.

”Mai sunt colegi, mâine vom fi și mai mulți. Sunt aici pe persoană fizică, e forma mea de a protesta asupra modului cum tratează clasa politică această situație. Aștept de la Iohannis o mediere în mod real, nu mesaje fără conținut, fără perspectivă, lipsite de asumare, care creează mult mai multă tensiune”, a completat profesorul.

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier și președintele României, Klaus Iohannis, vizitează astăzi Sibiul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

16 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un sibian

Acum 3 luni

de ce nu protesteaza si impotriva celor care dau meditatii si NU platesc nici un fel de impozit???!!! de ce nu protesteaza si impotriva evazionistilor de orice fel...sunt milioane in RO...n-am vazut instalator, zugrav, zidar, electrician sa dea chitanta sau sa plateasca 50 de baini impozit!!! NU ne mai aburiti cu tampenii...fac greva si acasa au coada de elevi la meditatii!!!
Raspunde

Adi

Acum 3 luni

Unul ca tine este consecinta unui invatamant de slaba calitate facut cu cadre necalificate gasite in ultimul moment de director din lipsa celor calificati care prefera alt serviciu in locul invatamantului. Confunzi lucrurile. Faptul ca unii profesori (mai putin de jumatate, cei de la discipline care se cer la examene) dau meditatii este un mod de a-si consuma timpul liber, in afara programului de serviciu, pe nervii si sanatatea sa. Greva este legata de salarii (pentru activitatea didactica desfasurata la scoala). In afara programului fiecare poate sa lucreze, in plus, ce doreste. Ce ar fi sa nu mai primeasca pensie cei care pot face si alte munci pentru a avea si alte venituri. Faptul ca sunt unii care desfasoara activitati liberale neclarate si pentru care nu platesc impozit este altceva, acestia incalca legea si trebuiesc tratati ca atare. N-are nicio legatura cu greva.
Raspunde

Alt sibian

Acum 3 luni

Pai nu ai fost atent? A protestat fix impotriva celor care au dat meditatii fara sa plateasca impozit ... incat au putut sa cumpere 7 case, dupa propriiile declaratii
Raspunde

A

Acum 3 luni

Stimabile, educatia nu e punctul dvs forte. Aveti probleme de rationament. Grave.

Raspunde

Gicu

Acum 3 luni

Alo? Urla invidia din noi? Pai de ce nu ne-am facut instalator sau zugrav sau electrician, mesarias cum le zice? A, pentru ca e munca grea pe santier, ore multe, conditii grele, de. Pai de ce nu ne-am facut profesor atuncea? Aa, pentru ca e salarile mici si pensia si mai mica, iar copii ni se urca in cap si nu avem voie sa ne aparam de ei, nu avem voie sa ii atingem nici cu un pai. Pai daca nu ai fost in stare sa practici nici una dintre aceste meserii, atunci mucles, ciocu mic. Nu ai nici un drept sa protestezi si sa acuzi
Raspunde

Un sibian

Acum 3 luni

ORICATI bani le-ar da profesorilor in continuare o sa faca meditatii si n-o sa plateasca 1 ban impozit...daca e asa sa generalizam asta cu "scutirea" de impozit pentru toata lumea!!! abureli si prostii!!!
Raspunde

@@@

Acum 3 luni

Bine zis! Aveti dreptate!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan

Acum 3 luni

Avem cea mai mare rata a abandonului scolar din europa si aici dati vina pe parinti bla bla, dar 4 din 10 elevi sunt analfabeti functionali. Aici cine mai e de vina? Pt asta vreti salarii marite? La privat daca ai avea o asemenea rata de eficienta nu te-ar tine nimeni pe post.
Raspunde

Rob

Acum 3 luni

Tocmai de aia avem analfabeți și rată de abandon mare. Nimeni normal la cap sau inteligent nu va rămâne pe banii ăia. Din cauza aia a ajuns învățământul cum e acuma. Tot odată, de aia sunteți toți așa inteligenți și nu reușiți să realizați nimic logic, tot statul va ajutat.

Raspunde

Dan

Acum 3 luni

daca tot vorbim de ce am invatat la scoala, se scrie "v-a"
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gica

Acum 3 luni

Am cunoscut o profesoară din Sibiu care mi-a spus că a votat PSD pentru că i-a dat Vouchere de Vacanță.
Raspunde

Un sibian vero

Acum 3 luni

si apoi cum isi mai permit sa isi ia 4 case din munca de profesor?
Raspunde

@Un sibian

Acum 3 luni

Daca atat ai inteles atunci esti vai de capul tau amaratule. Ruina mentala scrie pe tine!
Raspunde

Muresan

Acum 3 luni

Bravo, dle Adi Neamtu!

Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Sarlatanul Iohannis a devenit expert international in ,,curatarea bubelor'' infractorilor afiliati, nu in medieri pentru oameni praduiti.

Raspunde

Plăcută suedeza

Acum 3 luni

Când ați votat plăcută suedeza și Dragnea la pușcărie a fost bine. De ce nu ați făcut greva când nu au aplicat legea salarizarii(iohanis si guvernul Orban). A, a fost bine atunci ca a întrat Dragnea la pușcărie. Sareati toți în sus și ii vedeați pe toți atunci. Numai ca nu vedeați ce trebuie. Ați pus botul la VrAjeala lui iohanis. Acum după 9 ani e cam târziu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus