Duminică,
04.06.2023
Innorat
Acum
13°C

Ziua eroilor, sărbătorită la Cârțișoara. „Gândurile noastre se îndreaptă astăzi către toți eroii care s-au jertfit pentru libertatea, apărarea și întregirea neamului”

Ziua eroilor, sărbătorită la Cârțișoara. „Gândurile noastre se îndreaptă astăzi către toți eroii care s-au jertfit pentru libertatea, apărarea și întregirea neamului”
Autoritățile din Cârțișoara au marcat astăzi, 25 mai, Ziua Eroilor. Evenimentul a avut loc în curtea Muzeului Sătesc Badea Cîrțan. După slujba religioasă a urmat și un mic moment artistic. 
 
„25 Mai 2023, Ziua Eroilor, ziua căreia i s-a conferit prin lege statutul de „sărbătoare națională” si s-a stabilit sa fie marcată în cea de-a patruzecea zi de la Sfintele Paști, Ziua Înălțării, potrivit tradiției românești. Gândurile noastre se îndreaptă astăzi cu pioșenie și gratitudine către toți eroii care s-au jertfit pentru libertatea, apărarea și întregirea neamului, în amintirea cărora ne plecăm frunțile, aprindem lumânări de veghe și depunem florile recunoștintei la monument.
 
Vă multumim tuturor celor care astăzi ați fost prezenti alături de noi la slujba religioasă și programul artistic, dedicat eroilor neamului, eveniment organizat în curtea Muzeului Sătesc Badea Cîrțan”, transmit reprezentanții primăriei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ion

Acum 1 săptămână

Felicitări celor care și-au amintit de eroii neamului românesc. Tot mai rar avem astfel de momente.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus