Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Final de prohibiție. Directorul AJVPS, apel către cei 5.000 de pescari din județ să respecte natura și regulamentul

Final de prohibiție. Directorul AJVPS, apel către cei 5.000 de pescari din județ să respecte natura și regulamentul

Miercuri, 7 iunie, este ultima zi în care pescuitul recreativ-sportiv este interzis în România, conform ordinului de prohibiție 2023.

Începând de joi, 8 iunie, cei aproximativ 5.000 de pescari membri ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu, care și-au vizat permisele pe anul în curs, pot merge liniștiți la pescuit pe râul Olt și nu numai.

Conducerea AJVPS Sibiu a declarat pentru Turnul Sfatului că în perioada următoare se așteaptă la un număr mare de pescari pe râul Olt, motiv pentru care face un apel public.

”În primul rând îi rugăm pe colegii noștri pescari să respecte natura și să se respecte pe ei înșiși. Adică să nu facă mizerie sau să lase gunoaie pe locurile de pescuit, să nu dea muzica tare astfel încât să deranjeze fauna sau pe alți vecini pescari și, nu în ultimul rând, să aibă în vedere legislația în domeniu privind numărul de undițe și dimensiunile minime ale capturilor”, a declarat pentru Turnul Sfatului Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu.

Cu sprijinul inspectorului ANPA și lucrătorilor Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Sibiu, reprezentanții AJVPS Sibiu vor desfășura mai multe controale în perioada următoare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Hermann Stadt

Acum 3 luni

Din ce știu, cei de pe Constituției încă nu au eliberat Anpa-urile catre cei care au plătit anul acesta la ei.In schimb,au același discurs an de an,un fel "aveți grijă,că suntem cu ochii pe voi".Dar pe voi cine va controlează că sa fim și noi convinși că nu sunteți altceva decât încasatori de bani?
Raspunde

Dama de Romb

Acum 3 luni

Pai și permisul Anpa îl eliberează Domnul Stoicescu că zice că nu îl are .Oare inspectorul Anpa știe ?? Ce fac pescari care nu au permise Anpa sunt in regulă?
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 3 luni

Legal,nu.Sunt la mila inspectorului Anpa și a jandarmeriei.Dar bineînțeles,are dl.Stoicescu un avocat bun, care după ce o sa luați amenda,o sa vă recupereze banii...râsul plânsul cu pescuitul asta... ca în Germania,normal :)))Parca așa era sloganul,nu?
Raspunde

Babu

Acum 3 luni

Pt.Cibin e nevoie de permis? În zona orașului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus