Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Mecatronics a deschis reprezentanță Opel și Peugeot, la Sibiu: „Cu mândrie, ne întregim familia auto”

Mecatronics a deschis reprezentanță Opel și Peugeot, la Sibiu: „Cu mândrie, ne întregim familia auto”

Mecatronics a inaugurat joi, 8 iunie, un nou show-room la sediul din Șelimbăr, cel mai nou complex de tip 5S din zona Sibiului. Este vorba despre un show-room care aduce în portofoliul echipei două noi branduri, Opel și Peugeot.

Evenimentul a fost unul plin de culoare și a adunat zeci de invitați care s-au putut bucura atât de momente artistice, cât și de cele mai noi modele Opel și Peugeot. Gazda evenimentului a fost cunoscutul actor Florin Coșuleț. Într-o atmosferă de sărbătoare, reprezentanții Mecatronics au tăiat panglica care a marcat inaugurarea noului show-room.

„Bine ați venit la Mecatronics. Avem un centru auto pe mărcile Hyundai, Mitsubishi, Ford și din ianuarie anul acesta, Opel și Peugeot. În 2018, când am început să lucrăm pe Ford, colegii mei de la Hyundai erau un pic neliniștiți pentru că aveam concurență lângă noi și o să ne scadă vânzările. Din contră, vânzările au crescut pe Hyundai și merg foarte bine și pe Ford. Anul trecut am vândut undeva la 500 de mașini și acum că reprezentăm mărcile Opel și Peugeot sper ca acest trend să continue. Aș vrea să mulțumesc echipei de la Trust Motors, sunt aici în mijlocul nostru, sunt importatorul pe mărcile Opel și Peugeot, de asemenea, aș vrea să mulțumesc primăriei Șelimbăr, domnului Romano Molent de la Molent Construct, firma care a construit partea de structură metalică a showroom-ului, doamnei Andreea de la ASV Top Construct, care s-au ocupat de partea de finisaje, domnului Bunu de la gaz, domnului Topârceanu de la Electrica, domnului Adrian Bogdan pe partea de instalații sanitare și domnului Nicky Bunea pe partea de instalații electrice. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc lui Andrei Duma si echipei conduse de el aici în Șelimbar, colegilor noștri din Alba Iulia, fără dedicația și profesionalismul lor nu cred că ar fi fost posibil să fim aici cu toțiI”, a spus Lucian Galbenu, proprietarul reprezentanțelor auto din Șelimbăr.

Acesta a continuat prin a povesti despre cum s-a cunoscut cu Ovidiu Jurca, directorul de vânzări al Mecatronics.

„În încheiere vă voi spune o anecdotă. În 2012, când am început construcția în Șelimbăr, era vară, eram în pantaloni scurți, eram cu firma de construcție, iar la un moment dat intră un băiat foarte îndrăzneț, hotărât, tot în pantaloni scurți, și întreabă cine este șeful aici pentru că vreau să mă angajez. Este vorba despre Ovidiu Jurca, directorul de vânzări, așa a început echipa Mecatronics în Șelimbăr”, a încheiat acesta.

„Ne întregim familia auto prin deschiderea mărcilor Opel și Peugeot”

Mecatronics propune o gamă de autoturisme extrem de diversificată care satisface și cele mai pretențioase nevoi. Oferta este compusă din vânzări auto, piese auto și service, sub acoperișul unui complex cu dotări de ultimă generație într-o locație modernă unde vă așteaptă o echipă de profesioniști gata să rezolve orice problemă întâmpină mașina. Odată cu lansarea showroom-ului de la Şelimbăr, Mecatronics le propune sibienilor și tuturor pasionaților de mașini frumoase cele mai noi modele de Opel și Peugeot, care se găsesc sub același acoperiș.

„Eu sunt băiatul în pantaloni scurți, între timp am mai crescut și mă prezint în fața dumneavoastră, de data aceasta la costum. Am deosebita plăcere să anunț alături de dumneavoastră deschiderea uneia dintre cele mai frumoase reprezentanțe auto din Sibiu, este de fapt un complex de tip 5S. 5S este complexitatea serviciilor pe care le oferă o reprezentanță vânzări auto, vânzări de piese auto, service, spălătorie și reparații caroserie. Totodată reprezentanțele noastre dețin și un centru de daune unde dacă vă loviți mașina vă ajutăm cu toate procedurile deschiderii unui dosar de daună. Vă mulțumesc că ați venit într-un număr atât de mare, mă simt onorat să mă bucur de această inaugurare alături de dumneavoastră. În 2012 am început la Mecatronics prin deschiderea mărcilor Hyundai și Mitsubishi, mai apoi în 2018 am semnat contractul cu marca Ford și după încă cinci ani de muncă, iată-ne aici, în fața dumneavoastră, cu mândrie ne întregim familia auto prin deschiderea mărcilor Opel și Peugeot. Vă invit să admirați frumoasele modele, iar de mâine așteptăm să descoperiți și plăcerea de a le conduce”, a precizat Ovidiu Jurca.

Victor Iova, brand manager din partea Trust Motors, importatorul celor două branduri, a vorbit despre importanța aducerii acestor branduri la Sibiu, dar și despre parteneriatul dintre Trust Motors și Mecatronics.

„Vreau să vă mulțumesc că ați dat curs invitației și ați ales să petreceți seara împreună cu noi, e un moment important, vreau să le mulțumesc și gazdelor pentru încrederea pe care au acordat- o mărcilor Opel și Peugeot, pentru a ne reprezenta în Sibiu, este o seară frumoasă relaxantă și este începutul unui parteneriat de lungă durată, atât între noi, Trust Motors ca importator al acestor două mărci, dar mai ales între Mecatronics și dumneavoastră ca și clienți pentru că prin ei aveți în momentul de față acces la vehiculele acestor două mărci aici, la dumneavoastră acasă”, a spus acesta.

Evenimentul a continuat cu un concert al MC Acoustic și cu o petrecere specială pentru invitați.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus