Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

IPJ Sibiu, despre cei 49 de noi colegi: „Pregătiți la foc continuu, la propriu!”

IPJ Sibiu, despre cei 49 de noi colegi: „Pregătiți la foc continuu, la propriu!”

49 de agenți de poliție încadrați recent în cadrul IPJ Sibiu, a Centrului chinologic Sibiu și a biroului responsabil de circulația pe autostradă urmează un curs de inițiere de patru luni. 

Instruirea este coordonată de către polițiștii Serviciului de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și constă în pregătire teoretică, dar și practică, în sesiuni atât practice, cât și hibrid (cu prezență fizică și on-line). Sesiunile teoretice susținute on-line se derulează în colaborare cu formatori din cadrul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” din Slatina.

„Prin ședințele de tragere executate s-a urmărit iniţierea şi obişnuirea personalului pentru tragerea cu muniţie reală, efectuarea corecţiei tragerii şi executarea focului din diferite poziţii de tragere asupra unor ţinte variate”, comunicat IPJ

Sesiunile practice la care participă noii angajați sunt organizate de către polițiștii sibieni, zilele trecute instrucția având drept obiectiv operațiunile de manipulare a armamentului, de însușire a fundamentelor tragerii, dar și în domeniul tehnic al tragerii.

„După ce au parcurs stagiile inițiale de pregătire practică prin care și-au însușit cunoștințe și  au dezvoltat abilități în domeniile autoapărării, tragerii cu armamentul din dotare și conducerii autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, noii agenții de poliție parcurg în perioada menționată un nou modul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, parte a cursului de inițiere cu o durată de patru luni, pe care aceștia îl vor desfășura în perioada următoare”, arată reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus