Sâmbătă,
23.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Verificările prin sate s-au lăsat cu dosare penale: polițiștii nu-i mai lasă pe mopediști „de capul lor”

Verificările prin sate s-au lăsat cu dosare penale: polițiștii nu-i mai lasă pe mopediști „de capul lor”

În urma unor acțiuni din satele sibiene, polițiștii au deschis dosare penale după ce au descoperit că localnicii conduc mopede care nici nu sunt înregistrate și pentru care nici nu au permis de conducere.

Acțiunile au avut loc în seara zilei de vineri, după ora 21:00, în două sate diferite: în Târnava au intervenit polițiștii din Copșa Mică, iar în Veștem – cei ai Biroului Drumuri Naționale și Europene.

La Târnava a fost oprit un bărbat de 46 de ani. „Conducea un moped fără a deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul este neînregistrat”, transmit polițiștii. Iar la Veștem, bărbatul oprit pe moped avea 45 de ani. Cu aceleași infracțiuni: conducea fără permis un moped care nu era înregistrat. 

În ambele cazuri au fost deschise dosare de cercetare penală pentru infracțiunile de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

ID

Acum 2 luni

Dar de drujbele numite pompos "motociclete enduro", neînmatriculate, neinregistrate și circulând in haite, nimic-nimic ? Ah, am uitat, ei beau Red Bull...
Raspunde

Magna Horreum

Acum 2 luni

Invit politistii si la Hamba si ii asigur de o "recolta" extrem de bogata.
Raspunde

Dfgh

Acum 2 luni

ar trebui sa mearga si prin padurile din zona Sibiu, Rasinari, Cisnadie, Cisnadioara si Sadu sa ii prinda pe cei care considera ca legea este doar pentru prosti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus