Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Vremea la Sibiu, în această săptămână: temperaturile ajung marți la 35 de grade, iar joi maximele nu trec de 22 de grade

Vremea la Sibiu, în această săptămână: temperaturile ajung marți la 35 de grade, iar joi maximele nu trec de 22 de grade

Începutul săptămânii aduce vreme caldă la Sibiu, temperaturile maxime ajungând la 35 de grade marți, arată meteorologii sibieni. Joi însă vremea se va răci accentuat, temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 9 și 12 de grade.

Redăm mai jos prognoza meteo pentru toată săptămâna, realizată de meteorologul Cristina Blaga.

Luni, 24 iulie

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 32 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade.

Marți, 25 iulie

Vremea va fi călduroasă, local caniculară. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși local pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului cînd se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 35 de grade, iar cele minime între 16 și 19 grade.

Miercuri, 26 iulie

Vremea va fi călduroasă. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși izolat pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Local, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade.

Joi, 27 iulie

Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în întreaga regiune. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 9 și 12 de grade.

Tendința evoluției vremii în intervalul vineri, 28 iulie – duminică, 31 iulie

Vremea se va încălzi treptat. Cerul va fi variabil și probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată la sfârșitul intervalului.

Meteorolog: Blaga Cristina

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2408

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus