Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

A fost semnat contractul de reabilitare a străzilor Câmpul de Jos și Câmpul de Sus, din cartierul Gura Câmpului 

A fost semnat contractul de reabilitare a străzilor Câmpul de Jos și Câmpul de Sus, din cartierul Gura Câmpului 

Marți, 8 august 2023, primarul municipiului Mediaş, dl Gheorghe Roman, a semnat, alături de reprezentanții firmelor de construcții prezente, contractul privind reabilitarea străzilor Câmpul de Jos și Câmpul de Sus, din cartierul Gura Câmpului. 

Acest proiect al municipalității medieșene, în valoare de peste 1.800.000 de lei, vizează proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitarea și extindere a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră și pluvială, pe respectivele străzi. 

Este vorba, mai exact, de realizarea rețelei de apă, cu o lungime de aproximativ 1.100 de m, precum și a rețelei de canalizare menajeră și pluvială, cu o lungime de aproximativ 2.000 de m, aceasta incluzând și construcția de cămine de vizitare și executarea de racorduri noi la rețeaua de canalizare. 

Durata de derulare a contractului este de 9 luni, iar perioada de execuție propriu- zisă a lucrărilor este de 6 luni. 

„Am semnat astăzi, la sediul Primăriei Mediaș, un contract care prevede realizarea rețelei de apă, rețelei de canalizare menajeră, rețeaua de canalizare pluvială, pe străzile Câmpul de Jos și Câmpul de Sus, din cartierul Gura Câmpului. Perioada contractuală este de 9 luni, termenul de execuție al lucrărilor de 6, termenul de proiectare și obținere a avizelor două luni și termenul de verificare și emitere a autorizației de construcții de o lună. Valoarea acestui contract este de aproximativ 
2.000.000 de lei. 

Nu pot decât să imi doresc ca aceste lucrări să se deruleze în bune condiții și ca oamenii care locuiesc în zona respectivă să fie mulțumiți de calitatea lucrărilor“, a declarat dl Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus