Duminică,
23.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Creative Buzz revine între 11 și 13 august în Piața Huet. „Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor”

Creative Buzz revine între 11 și 13 august în Piața Huet. „Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor”

40 de expozanți vor fi prezenți între 11-13 august la Creative Buzz, în Piața Huet, între orele 10 și 22.

„Cumpără de la ai tăi pentru tine și ai tăi! Te știm cumpărător local, te știm îndrăgostit de lucrul făcut de mână, te știm atent la detalii și interesat de protejarea mediului și sustenabilitate! Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, de vineri până duminică în Piața Huet din Centrul Sibiului, zilnic între 10.00-22.00”, arată organizatorii evenimentului.

Creative Buzz este locul ideal de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, jucării pentru copii, bunătăți de casă, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

„Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

40 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 10 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian. Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor și arăți respectul și admirația ta față de o persoană care și-a investit toate visurile, speranțele și munca în produsele pe care tu le porți sau le dăruiești mai departe”, mai arată aceștia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Friki Riki

Acum 10 luni

Atunci cand cumperi local, la preturi nesimtite nu sprijini niciun mic antreprenor ci doar ii imbogatesti subit. In rest... faliment placut.
Raspunde

Barosanu

Acum 10 luni

O hipstereală care se putea desfășura foarte bine într-un apartament sau într-o cafenea de fițe, fără a ocupa ditamai Piața Huet.
Raspunde

Autobahn

Acum 10 luni

Barosane, haules, ce te rupe grija unde-și fac ăștia târgu de prostioare hand-made ? Nu mai ai tu loc să-ți trântești acolo beemweu ?
Raspunde

@@@

Acum 10 luni

Producatori locali, nimic de zis, dar preturile vor fi demne de Viena sau Paris...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus