Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Shopping City Sibiu organizează ateliere creative pentru copii: pictură cu sare, mandale cu animale și creioane cu antene

Shopping City Sibiu organizează ateliere creative pentru copii: pictură cu sare, mandale cu animale și creioane cu antene

Shopping City Sibiu îi invită pe cei mici să exploreze arta și creativitatea într-un mod distractiv și educativ și organizează o serie de activități interactive. „Atelierele creative săptămânale de la Shopping City Sibiu” sunt o modalitate de distracție dedicată celor mici, care îi ajută să își dezvolte abilitățile artistice și imaginația, într-o zi de duminică, în timp ce părinții optează pentru o sesiune de shopping relaxantă. Intrarea la evenimente este liberă.

În fiecare duminică, copii pot participa la un atelier creativ, gândit să ofere o experiență memorabilă pentru întreaga familie. Astfel, duminica aceasta, pe 20 august, juniorii cu vârsta de cel puțin patru ani sunt așteptați să participe la atelierul "Pictura cu sare" între orele 17:00 și 20:00, în zona food court de la etajul 1 al centrului comercial. Aceștia vor avea oportunitatea de a experimenta tehnica inedită a picturii cu sare, folosind sare colorată, forme variate și pipete. 

În continuare, pe 27 august, fiecare mic artist va avea ocazia să își creeze propriile mandale și să folosescă imagini printate cu animale, carioci în culori vibrante și diverse nuanțe. Această activitate încurajează atenția la detalii și gândirea abstractă a micuților.

Dar distracția nu se oprește aici! Atelierele creative vor continua și în luna septembrie și vor oferi copiilor ocazia de a se bucura de sesiunile interactive ale programului „Back to school”. 

Programul de ateliere al lunii septembrie

Duminică, 3 septembrie: „Husă pentru Telefon”

Prin folosirea fetrului în diverse nuanțe, a foarfecelor, a acului și a aței, copiii își vor crea propriile huse pentru telefoane cu design-uri unice și pline de culoare.

Duminică, 10 septembrie: „Creioane cu Antene”

Copiii vor avea parte de o activitate distractivă și inovatoare, unde vor crea creioane cu antene. Cu ochișori pentru decor, sârmă plușată și creioane, vor da viață unor obiecte speciale care îi vor inspira să exploreze și să experimenteze cu diverse materiale.

Duminică, 17 septembrie: „Breloc cu Ghiozdan”

Cei mici își vor personaliza propriile brelocuri pentru ghiozdan. Cu ajutorul brelocurilor din lemn, a markerelor și stickere colorate, aceștia vor confecționa un accesoriu unic.

Duminică, 24 septembrie: „Tabloul Semnelor de Punctuație” 

Atelierul încurajează copiii să creeze tablouri inedite cu forme și culori, prin utilizarea foilor albe cu semne de punctuație, a cartonului, hârtiei creponate și a apei.

La Info Point vor fi disponibile jurnale creative, care cuprind întregul program al activităților. Acestea vor ajuta părinții în monitorizarea și marcarea cu ușurință a atelierelor creative propuse pentru copii.

Programul atelierelor, precum și locul de desfășurare a acestora din incinta centrului comercial Shopping City Sibiu se pot modifica în funcție de diverse evenimente. Pentru acuratețea datelor, este necesară verificarea canalelor oficiale de comunicare precum site-ul www.shoppingcitysibiu.ro  și pagina de Facebook a centrului comercial. 

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment. 

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi. 

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus