Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Ce facem în primul weekend de toamnă? Flori pe scări, târgul olarilor, noaptea muzeelor la sate, „Jungle Vibes” pe Dealul Gușteriței

Ce facem în primul weekend de toamnă? Flori pe scări, târgul olarilor, noaptea muzeelor la sate, „Jungle Vibes” pe Dealul Gușteriței

Primul weekend din luna septembrie aduce în orașul nostru mai multe evenimenete la care putem participa. Vremea ține cu noi așa că putem profita de un weekend plin cu activități alături de cei dragi nouă. 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Blue Bettle”, „Cobweb” „Scăpați din lesă” sau „Gran Turismo” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Noaptea Muzeelor la sate

În acest weekend, Rețeaua Națională a Muzeelor organizează prima ediție a Nopții Muzeelor la sate. Aceasta va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, iar accesul publicului va fi gratuit. Premiera va fi marcată și în județul Sibiu prin evenimente speciale și prin vizitarea mai multor destinații din satele județului.

Programul complet aici.

Flori pe scări

Flori pe Scări, festivalul care aduce în lumina reflectoarelor Piața Aurarilor și Pasajul Aurarilor revine în acest final de săptămână cu ediția de toamnă. Organizat de Anda și Cătălin Cornăcel, alături de Ioana Nechifor de la City Flowers by Ioana, festivalul reactivează în acest weekend oaza de relaxare din Piața Aurarilor.

Detalii aici.

Târgul olarilor

Primul weekend din septembrie este dedicat Târgului Olarilor, cel mai longeviv eveniment al Sibiului cultural. Astfel, a 57-a ediție a manifestării se desfășoară în 2 și 3 septembrie, în Piața Mare a orașului.

Summer of love la Cotton Pub 

Vineri, 1 septembrie, Cotton Pub ne invită la primul party din această toamnă, Summer of love. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 268 866.

Festivalul meșteșugarilor romi

În perioada 1-3 septembrie în Piața Mică din Sibiu va avea loc festivalul ce aduna la un loc meșteșugari romi din întreaga țară, care vor expune spre vânzare timp de trei zile obiecte prelucrate de aceștia.

Jungle Vibes Sibiu

Tot în acest final de săptămână suntem invitați la o petrecere care va avea loc pe Dealul Gușteriței. Detalii despre program aici
 

Atelier creativ - Fabricăm huse pentru telefon

Duminică, 3 septembrie, între orele 17 - 20, în zona Food Court a Shopping City Sibiu suntem invitați să ne exprimăm personalitatea și să creăm huse de telefon unice și colorate. Detalii aici

Mediaș Bike Marathon

Cea de-a VI-a ediție a „Mediaș Bike Marathon” este organizată de Primăria Municipiului Mediaș, Asociația de Turism și Ecologie „Dianthus”, Asociația „Mediaș 750 de ani”, în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu și va avea loc sâmbătă, 2 septembrie. 
 
Ca specific, „Mediaș Bike Marathon” este o competiție de ciclism cross country care se desfășoară în zona de nord a județului Sibiu, traversând atât pitorești localități rurale cu biserici fortificate, cum ar fi Biertan, Richiș, Buzd, Nou Săsesc și Mălăncrav cât și zone de păduri umbroase din patrimoniul Sitului Natura 2000, o parte dintre trasee fiind incluse și în deja
cunoscuta Via Transilvanica.
 
Concursul se desfășoară de-a lungul a 7 trasee de 14, 30, 35, 45, 60, 80 respectiv 100 de kilometri care parcurg mai multe localități din regiunea Târnavelor.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus