Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Muzeul Brukenthal anunță un nou produs de brand: un vin, făcut de o cramă din Bistrița-Năsăud. „Pentru etichetă am folosit indicii care ne transmit la Metaverse”

Muzeul Brukenthal anunță un nou produs de brand: un vin, făcut de o cramă din Bistrița-Năsăud. „Pentru etichetă am folosit indicii care ne transmit la Metaverse”

Reprezentanții Muzeului Național Brukenthal din Sibiu anunță că au un nou produs de brand. Este vorba despre un vin, făcut în colaborare cu Crama Jelna - In touch, by Brukenthal Contenporary Art Museum.

Ediția specială de vin In touch, roșu și alb, va fi lansat cu prilejul SCAF - Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu.

„Avem plăcerea da a vă invita să degustați noul nostru vin InTouch făurit în strans partenerit cu Muzeul Național Brukenthal, în inima Transilvaniei, în Jelna și Sibiu. În aceste vinuri, veți degusta amprenta Transilvaniei în forma sa pură, înaltă și jovială. Vă așteaptă cu freamăt, prospețimea unică din piemontul Călimanilor”, a transmis Darius Pripon, inginer oenolog.

Alexandru Constantin Chituță, manager interimar al Muzeului Național Brukenthal, spune că ediția limitată de vin alb și roșu va putea fi achiziționat de la Muzeul de Artă Contemporană și de la Palatul Brukenthal. „In touch este tema ediției acestui Festival, iar pentru etichetă am folosit indicii care ne transmit la Metaverse, o temă de actualitate astăzi în întreaga lume despre care vom vorbi și în cadrul ediției din acest an a Festivalului Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu.
Se cunoaște faptul că arta și frumosul merg foarte bine alături de un vin bun, de calitate. Vom oferi la ediția SCAF 2023 artă de foarte bună calitate adusă din peste 20 de țări de pe 5 continente împreună cu un vin excelent”, a mai transmis Chituță.

Ediția SCAF 2023 - cel mai mare eveniment cultural-diplomatic din România - va avea loc în peiroada 16-30 septembrie 2023.

Amintim că în iunie directorul interimar al Muzeului Brukenthal a anunțat că în toamnă instituția va lansa propriul parfum, care va purta numele fondatorului instituţiei, fostul baron transilvănean Samuel von Brukenthal şi al soţiei acestuia, Sofia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1971

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus