Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
22°C

Studenții clujeni de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară organizează un festival al vinurilor la Apoldu de Sus. Degustări de vin, bucate tradiționale și concert cu Paula Seling

Studenții clujeni de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară organizează un festival al vinurilor la Apoldu de Sus. Degustări de vin, bucate tradiționale și concert cu Paula Seling

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, care a achiziționat recent o podgorie în Apoldu de Sus din Sibiu, organizează a doua ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, eveniment care va avea loc în 30 septembrie, scrie Actual de Cluj

Festivalul include degustări de vinuri și bucate provenite de la fermele și stațiunile universității, plimbări prin vie și muzică – recitaluri de muzică populară, muzică ușoară și rock pregresiv susținute de studenții universității, plus ansamblul Tradiții Someșul Napoca, al universității. Seara e programat un concert susținut de Paula Seling.

„Suntem încântați să anunțăm organizarea acestui festival unic în zona Apoldului de Sus, unde ne dorim să sărbătorim recolta bogată a toamnei în podgoria noastră, Vinea Apoldia Maior. Ne vom bucura de savoarea vinurilor și a bucatelor provenite de la fermele și stațiunile universității, de fotografii, plimbări prin vie și muzică de calitate. Avem și studenți talentați, care ne vor oferi recitaluri de muzică populară, muzică ușoară și rock pregresiv, iar Ansamblul Tradiții Someșul Napoca, al universității, ne va încânta printr-un program pregătit special. Punctul culminant va fi seara, când iubitorii de muzică se vor bucura de un concert spectaculos, susținut de Paula Seling. Vă așteptăm cu drag alături de noi la Vinea Apoldia Maior Fest!”, este mesajul rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi, postat pe site-ul universității. 

Festivalul își va deschide porțile la ora 12, iar concertul Paulei Seling va avea loc de la ora 21. Intrarea se face pe bază de bilet, costă 150 de lei, iar participanții vor avea incluse în acest preț accesul la eveniment și la toate concertele oferite, precum și consumația pe durata întregii zile – mâncare, vinuri și alte băuturi.

USAMV Cluj produce vinuri din 2020, la podgoria proprie, situată la aproximativ doi km de Apoldu de Sus, și până în prezent are în portofoliu 14 etichete: Sauvignon Blanc, Traminer Roz, Pinot Gris sec / demidulce, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Eruditus, Docentus, Secas, Semper, Amlas, Laureatus, Madrigal și Orange Optimus.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus