Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Maia Morgenstern și părintele Necula, invitați speciali la cea de-a treia ediție a conferinței „DA vieții fără droguri”

Maia Morgenstern și părintele Necula, invitați speciali la cea de-a treia ediție a conferinței „DA vieții fără droguri”

Sursa foto: Arhiva TS - imagine de la prima ediție a conferinței „DA vieții fără droguri”

Conferința „DA vieții fără droguri” a ajuns la cea de-a treia ediție. Anul acesta tema este „Teatrul iluziilor”. Evenimentul va avea loc în această seară, de la ora 17.00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”. Printre invitați se numără actrița Maia Morgenstern și părintele Necula. În debutul evenimentului va fi organizată o expoziție de fotografie care va arăta evoluția unor persoane care au fost dependente de droguri. Conferința poate fi urmărită și online pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. 

Astăzi, 21 septembrie, începând cu ora 17:00, în incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu are loc a treia ediție a Conferinței internaționale în domeniul traficului și consumului de droguri, sub numele „Your Extraordinary Success without Drugs/ DA vieții fără droguri", având ca temă „Teatrul iluziilor".

În debutul evenimentului, începând cu ora 16:00, în foaierul Centrului Cultural „Ion Besoiu”, va fi organizată o expoziție intitulată „Stories of Hope”, care va cuprinde fotografii ce surprind evoluția unor persoane care s-au confruntat cu dependența de droguri.

Conferința este organizată de către Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu IPA România, IPA Regiunea 1 Sibiu, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a Județului Sibiu – Consiliul Județean Sibiu și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Toți cei interesați care nu reușesc să ajungă la eveniment îl pot urmări online pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. 

Printre invitații speciali ai acestui eveniment îi amintim pe părintele Constantin Necula, actrița de teatru și film Maia Morgenstern și membrii ai Asociației Teen Challenge Romania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus