Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

O familie poate vedea un film cu 10 lei, de Ziua Cinematografelor, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Pentru orice bilet plătit se oferă unul gratis

O familie poate vedea un film cu 10 lei, de Ziua Cinematografelor, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Pentru orice bilet plătit se oferă unul gratis

Sibienii sunt invitați sâmbătă, 23 septembrie, la Centrul Cultural Ion Besoiu pentru a profita de surprizele și reducerile făcute de Ziua Cinematografelor.

Astfel, pentru fiecare bilet plătit, se oferă încă unul gratuit, iar copiii sub 12 ani au parte tot de acces gratuit. Oferta specială este disponibilă la achiziționarea biletelor de la casieria cinematografului, exclusiv pe 23 septembrie, de Ziua Cinematografelor. Prețul unui bilet pentru orice proiecție rămâne 10 lei, astfel că o întreagă familie se poate bucura de experiența vizionării în cea mai mare "sufragerie" din Sibiu pentru doar 10 lei. Programul proiecțiilor se găsește pe eventbook.ro și în Sibiu City App.

Asociația Operatorilor de Cinema, în parteneriat și cu sprijinul Ministerului Culturii, organizează sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor care, pentru al doilea an consecutiv, îi așteaptă pe toți iubitorii de filme cu prețuri reduse întrega zi, la toate filmele și pentru toate formatele.

După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, este anunțată nouă ediție a unui eveniment național care se dorește a deveni o tradiție și în țara noastră. Astfel, mai mulți operatori s-au alăturat inițiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de experiența inegalabilă a marelui ecran, cu oferte promoționale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de orașe. În programul acestora, publicul va putea găsi filme care au depășit recorduri de încasări în ultimele luni, dar și producții noi sau filme de familie încântătoare.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment și în topul preferințelor românilor ca opțiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colț al țării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioși de povești ecranizate și a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat dl. Jacob Borover, președintele Asociației Operatorilor de Cinema.

Ziua Cinematografelor este un eveniment organizat de Asociația Operatorilor de Cinematografe în parteneriat și susținut de Ministerul Culturii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Mihai Tanase

Acum 2 luni

"Copiii sub 12 ani AU PARTE de acces gratuit." Pacat ca nu BENEFICIAZA de acces gratuit. Asa, au doar parte...

Raspunde

Liviu Muntean

Acum 2 luni

O descoperire de proportii facuta d eun mare savant...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus